Yandex Metrica

Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine kattı!

Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine kattı!

İstanbul Şişli'de yer alan Mecidiyeköy metro istasyonunda pasaportunun süresi dolan ve oturma izni biten Kenyalı kadın kontrolden geçmek istemeyince polis ekiplerine zorluk çıkardı. Kenya uyruklu kadın bir anda soyunmaya başlayınca ortalık karıştı.

Yaşam

03.05.2024, 14:41

İstanbul Şişli'de bulunan Mecidiyeköy metro istasyonunda Kenya uyruklu bir kadın kimlik kontrolü yapan polis ekiplerine zorluk çıkardı.

Kenyalı kadının oturma izninin bittiğini ve üzerinde psasaportunun olmaması nedeniyle polis ekipleri ile tartışmaya başladı.

Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile ünlü Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile... Haberi Görüntüle

KONTROLDEN GEÇMEK İSTEMEYİNCE SOYUNDU

Kadın polis ekipleri ile tartışmasının ardından bir anda soyunmaya başladı. Yabancı uyruklu kadın iç çamaşırlarıyla kalınca, polis ekipleri battaniye ile genç kadının üstünü örtmeye çalıştı.

Ceyda Düvenci'nin Serebral Palsi hastası kızı Melisa'dan annesine sürpriz! Anneler günü için yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı! Ceyda Düvenci'nin Serebral Palsi hastası kızı Melisa'dan annesine sürpriz! Anneler... Haberi Görüntüle

İZİNSİZ KAYIT ALTINA ALDILAR

Kenyalı kadın ve polis memurları arasında çıkan olayı kayıt altına alan iki vatandaş ise polis memurlarına hakaret ettikleri ve izinsiz kayır aldıkları için polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Astronotların kas erimesi problemine çözüm bir Türk markasından geldi: Spacewalkervr Astronotların 'Kas erime ve İzolasyon soruna çözüm olabilir mi? Astronotların kas erimesi problemine çözüm bir Türk markasından geldi: Spacewalkervr... Haberi Görüntüle

SINIR DIŞI EDİLECEK

Kenyalı kadın polis aracına bindirilerek karakola götürülürken, ifadesinin alınmasının ardından asli işlemleri tamamlandı ve sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine gönderildii öğrenildi. 

Kadını izinsiz şekilde kayıt altına alan iki kişi ise gözaltına alınırken 12 ayrı suçları olduğu ortaya çıktı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading