Yandex Metrica

Ceyda Düvenci'nin Serebral Palsi hastası kızı Melisa'dan annesine sürpriz! Anneler günü için yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı!

Ceyda Düvenci'nin 13 yaşındaki Serebral Palsi hastalığıyla mücadele eden kızı Melisa anneler gününe özel annesine sürpriz yaptı. Mikrofonu eline alıp annesine şarkı söyleyen Melisa herkesi duygulandırdı. Sosyal medya da binlerce yorum ve beğeni aldı.

Yaşam

14.05.2024, 19:13

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci son zamanlarda 2014 yılında Bülent Şakrak ile dünyaevine girmiş ancak yakın zamanda ise aldattığı iddiası ile yolları ayrımışlardı. 

Magazin dünyasında çokca konuşulan isimler arasında yerini alan isim olan Düvenci bu kez sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber! Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber! Haberi Görüntüle

KIZI MELİSA'NIN SÜRPRİZİNE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü oyuncunun Engin Akgün ile olan evliliğinden olan kızı Melisa ile son paylaşımı büyük beğeni topladı.

13 yaşındaki Serebral Palsi hastalığı ile mücadele eden Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa annesine sürpriz yaptı.

'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı! 'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir... Haberi Görüntüle

ANNESİNE ŞARKI SÖYLEDİ

Melisa anneler günü için eline mikrofonu aldı ve annesine özel şarkısını seslendirdi.

Ceyda Düvenci ise o anları sosyal medya hesabı X üzerinden, ''Önce güzel kızımdan bana, sonra canım anneme ve hayatın içinde annelik yapmış herkese gelsin Melisamın sürprizi… sabah sabah oğlumun ve kızımın hediyesi ile gözlerim mutluluk ve gururdan yaşlı başladım güne… bin şükür…'' notunu düşerek paylaştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading