Yandex Metrica

Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük çocuğun kaybıyla ilgili detaylar herkesi şaşkına çevirdi!

Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük çocuğun kaybıyla ilgili detaylar herkesi şaşkına çevirdi!

Bursa'dan İstanbul'a ünlü olmak için kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın hikayesi gündeme oturdu. Bıyık takarak Müslüm Gürses'e kendini benzetmey çalıştığı, Farah Zeynep Abudllah benim sevgilim diyerek onu aradığı öğrenildi.

Yaşam

14.05.2024, 13:24

ATV'nin sevilen programları arasında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz bir olay yaşandı.

Ünlü sunucu Anlı, geçtiğimiz haftalarda Tayfun Çam ve Gamze Çam çifti, 15 yaşındaki oğlu Kaan Çam'ı aramak için programa başvuruda bulunarak yardım istedi.

Justin Bieber baba oluyor! Hailey Bieber'in karnı burnunda pozları dünya basınında olay yarattı! Justin Bieber baba oluyor! Hailey Bieber'in karnı burnunda pozları dünya... Haberi Görüntüle

SAÇLARINI KESEREK BIYIK YAPTI

Bursa'daki evlerinden kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam' ın müzik tutukunu olduğu, Müslüm Gürses hayranı olduğu için ise saçlarını keserek bıyık yaptığı öğrenildi. 

Ancak 8 gündür herhangi bir haber alınamayan çocuğun ise Bursa'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi. 

Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı boşanma nedenlerini ilk kez açıkladı: Onun şarkıcı olması bizim.. Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı boşanma... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNİ ARAMAK İÇİN EVDEN KAÇTI

Kaan'ın sevgilisini aramak için İstanbul'a geldiği öğrenilirken, saçlarından bıyık yaptığı için sokaklarda dikkat çekmeye başladı.

İstanbul'a gelen Kaan'ı ise gören bir görgü tanığı, Nişantaşı ve Beşiktaş'ta bir bankta otururken 15 yaşındaki çocuğu gördüğünü belirtti.

Cezaevinden çıkan Nihal Candan röportajlara doymadı! Koğuş arkadaşı Seçil Erzan itirafı ise herkesi şaşırttı! Cezaevinden çıkan Nihal Candan röportajlara doymadı! Koğuş arkadaşı Seçil Erzan... Haberi Görüntüle

'FARAH ZEYNEP ABDULLAH SEVGİLİM' DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Evden kaçan Kaan'ın sevgilisini aradığını söyledi. Ayrıca Kaan'ın sevgilisi diyerek Farah Zeynep Abdullah'ın fotoğraflarını internetten gösterdiği öğrenildi.

Görgü tanıkları ise Kaan'ın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünerek, yanından ayrıldıklarını belirtti.

Fenomen sevgilisine otel odasında şiddet uygulamıştı! Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'e dava şoku! Fenomen sevgilisine otel odasında şiddet uygulamıştı! Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'e... Haberi Görüntüle

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Nişantaşı ve Beşiktaş civarında dolaşan Kaan'a henüz ulaşılamadığı öğrenildi. 

Görgü tanıkları sağlığının gayet yerinde olduğunu aktarırken 21 Nisan Çarşamba günü gördüklerini ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading