Yandex Metrica

Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı boşanma nedenlerini ilk kez açıkladı: Onun şarkıcı olması bizim..

Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı boşanma nedenlerini ilk kez açıkladı: Onun şarkıcı olması bizim..

Aşk ve Mavi dizisiyle ünlenen ünlü oyuncu Burcu Kıratlı'nın 2 kez Sinan Akçıl ile 2 kez evlenip boşanmasına ilişkin Ceyda Düvenci'ye itirafta bulundu. Kıratlı, evliliklerinin en çok Sinan Akçıl'a yaradığını beliterek açıklamalarda bulundu.

Yaşam

08.05.2024, 09:06

Aşk ve Mavi dizisiyle ünlenen Mavi karakterini canlandıran Burcu Kıratlı ünlü sanatçı Sinan Akçıl 2018 yılında evlenmiş 9 ay sonra boşanmışlardı. 

Sonraında ise çift tekrardan 2021 yılında evlenmiş ancak bu evlilikleri de uzun sürmeden boşanmışlardı.

Torunları cephe aldı! İbrahim Tatlıses'e torunu Baran'dan sert sözler: Adil olmayan babalık... Torunları cephe aldı! İbrahim Tatlıses'e torunu Baran'dan sert sözler: Adil... Haberi Görüntüle

 BİTEN EVLİLİKLERİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Diriliş Ertuğrul, Elde Var Hayat, Yıldızlar Bana Uzak, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin programında Sinan Akçıl ile olan evlilikleri hakkında ilk kez konuştu.

Burçu Kıratlı, "Bizim barışmamız Sinan'ın anlattığı kadar kolay olmadı. Karşımdakini çok zorlarım. İlişkilerde çok zorumdur. Beni idare edebilmek çok zordur. Birbirimizin yüzüne bakamayacağımız bir durum yoktu. Dayak, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet, bu kadar büyük şeyler olmadığı için barışabildik" dedi.

Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya'dan zeytin dalı! Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme... Haberi Görüntüle

BİTEN İLİŞKİSİNİN SEBEBİNİ AÇIKLADI

Burcu Kıratlı, 'Ben Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım' diyerek, "2 sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Birbirlerini çok iyi beslemeleri çok nadirdir. Ben Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım, bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik var. Ama ben oyuncu olarak beslenememeye başladım ve ilişkime çok yansıttım bu durumu. Onu yemeye başladım. O üretebiliyor, ben üretemiyorum! Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep'' dedi.

Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte... Haberi Görüntüle

'EVLİLİK ONA YARADI'

Bizim evliliğimiz Sinan'a yaradı diyen Burcu Kıratlı, ''Sinan'ın popçu olması, bizim magazin önünde olması, o popçu olduğu için ona yaradı. Ama ben oyuncu olduğum için, benim işim bir karaktere inandırmak. Seyirci bunu ayırdebilecek zekada ama, yine de onun ayarını bulmak lazımdı. Ben o dengeleri kaçırdım" ifade etti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading