Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya'dan zeytin dalı!
Geçtiğimiz haftalarda ünlü youtuber Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demesi üzerine ipler iyice gerilmiş ikilinin arasındaki polemiğe Hülya Avşar'ın ve Şahan Gökbakar'ın sözleri de olay yaratmştı. Hasan Can Kaya ise o polemiğe son noktayı koydu.
CMXXIV adlı stand up gösterisinde ünlü komedyen Cem Yılmaz, youtube de 'Konuşanlar' programını sunan Hasan Can Kaya'ya, “Hasan Can Kaya’nın gösterileri ertelendi. O böyle konuşuyor ya; ‘Naber a., iyi sen a.’, siz de Gebze’den gelin tamam mı a.?” demişti.
CEM YILMAZ'A YANITI GECİKMEDİ
Cem Yılmaz'ın sözlerine is ünlü komedyen Hasan Can Kaya ise, “Evet, çocuklar (ekibi) izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani. Ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim.” söylemişti.
HÜLYA AVŞAR'IN YORUMU ÇOK KONUŞULMUŞTU
Hasan Can Kaya'nın 'veteran komedyen' demesi üzrerine ise Hülya Avşar'da dahil oldu. Avşar ikilinin atışmalarına ilişkin, "Cem Yılmaz yapmaz. Bence hiçbir komedyen de veteran olmaz. Hasan Can da öyle dememiştir. Öyle demek istememiştir yani. Ben ikisi de birbirini seviyor diye biliyorum. Sosyal medyada öyle okuyordum" demişti.
HASAN CAN KAYA CEM YILMAZ'A ZEYTİN DALINI UZATTI
Ancak ikilinin arasında yaşanan polemik sonrasında ise Cem Yılmaz'a zeytin alı uzatan Hasan Can Kaya, "Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Yani zaten böyle güzel bir meslek herkes kendi kitlesiyle mutlu. Böyle futbol gibi, spor branşı gibi veya Survivor gibi kapışılan bir alan değil yani kapışmanın gereği olan bir alan değil. Tadında yani bence şakalaştık, bitti. Ben açıkçası öyle bakıyorum" dediği öğrenildi.