Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir arasında tişört kavgası çıktı: O tişört benim!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir arasında tişört kavgası çıktı: O tişört benim!

Son dönemlerde kariyeri ve özel hayatıyla gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisinin sosyal medya paylaşımına kayıtsız kalmadı. Fotoğrafın altına Mert Demir'in giydiği tişörtü sahiplenerek, 'o tişört benim' yorumu yaptı.

Yaşam

20.05.2024, 10:06

Netflix'te yayınlanan 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü şarkıcı Mert Demir ile olan aşkı belgelenmiş, ikili el ele bir mekan çıkışı görüntülenmişti. 

Ünlü şarkıcıdan görülmemiş başarı! Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarının resmi sponsoru oldu! Kariyerini zirveye taşıdı! Ünlü şarkıcıdan görülmemiş başarı! Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarının resmi sponsoru... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA'DAN TİŞÖRT YORUMU

İkilinin aşkları kısa sürede gündeme düşerken çiftin sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlaması ve sonrasında paylaşılan fotoğrafların atlına yapılan yorumlarda hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi! İkilinin yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmadı! Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi!... Haberi Görüntüle

'O TİŞÖRT BENİM'

Son olarak ise Mert Demir sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım binlerce beğeni alırken sevgilisi Serenay Sarıkaya'da o fotoğrafın altına yorum yaptı.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Mert Demir'in kendi yüzünün basıldığı bir tişört giymiş ve paylaşımda bulunmuştu. 

Sarıkaya ise 'o tişört benim' yorumu yaptı. 

Mert Demir ise Sarıkaya'ya cevap olarak, gül emojisi koydu.

16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

REKLAM İLİŞKİSİ SORUSUNA KIZMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda ise Kiler Geldi Kimler Geçti dizisi lansmanına katılan Sarıkaya'ya ilişkisinin reklam amaçlı olup olmadığı sorusu kızdırmıştı.

Sarıkaya ise o soruya, "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" diyerek cevap vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading