Yandex Metrica

Ünlü modacı klavye delikanlılarını bombaladı! Sanal alemde siyasilere küfretmek...

Ünlü modacı klavye delikanlılarını bombaladı! Sanal alemde siyasilere küfretmek...

Ak Parti'ye oy verdiği için eleştiri oklarının hedefi olan ünlü modacı Cemil İpekçi Armağan Çağlayan'ın Youtube programına katıldı. Bodrum'da yaşadığı bir olayı anlatan İpekçi, Türkiye'de protesto kavramının bilinmediğini söyledi. Sanal ortamda siyasilere küfretme konusunda da ilginç bir yorum yaptı. 

Yaşam

20.05.2024, 10:06

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına katıldı. 

Hayatına dair önemli notlar paylaşan İpekçi, Bodrum'da yaşadığı bir olayı anlattı. 

"Manava uğradım, bir hanım kabak alıyor. Kabak alırken de söyleniyor.' Kabak da bu fiyata olur mu?' Ama çok aldı. Ben döndüm 'hanımefendi kabak yemeseniz ölür müsünüz?', 'hayır' dedi. 'Ya söylenmeyin ya da kabağı almayın' dedim. Bu kadar kabak alıp niye söyleniyorsunuz? "

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Haberi Görüntüle

"BİZ PROTESTO ETMEYİ BİLMİYORUZ"

Dünyada bir protesto şekli olduğunu belirten modacı bizim ülke olarak protestoyu bilmediğimizi dile getirdi. 

İşte İpekçi'nin o açıklamalarının tamamı. 

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti! Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKLİFİ ALMIŞTI

Ünlü modacı geçmişte yaptığı siyasi açıklamalarla da gündeme gelmişti. 

AK Parti'den Türkbükü belediye başkanlığı için teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyleyen İpekçi şunları aktarmıştı: 

“AK Parti'yi yargılayabilirsiniz ancak şunu unutmamak lazım. Bu parti yüzde 51 ile geldi ve birçok sosyal demokrattan da oy aldı. CHP'liler ise bırakın bana adaylık teklif etmeyi beni gördükleri yerde kaçıyorlar." 

Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El ele şarkı söyleyen ikili viral oldu! Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN İKİ YIL DAHA ÜLKENİN BAŞINDA OLMALI"

2018 yılında bir röportajında "iki kez Ak Parti’ye oy vermiştim, Gezi’de gönlüm kırıldı, kestim." diyen İpekçi, o yıllarda aynıı röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Bugün bakınca Tayyip Bey’in en azından daha iki yıl bu ülkenin başında olması lazım diyorum. Çünkü geri kalan liderlere bakınca hiçbirinin bu ülkeyi ayağa kaldıramayacağını görüyorum. Daha beter yerin dibine götürebilirler. Yani kısacası şu anda oy vermiyorum ama başka bir lider de göremiyorum, keşke görebilsem. O yüzden yetmez ama evet.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading