Yandex Metrica

Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu

Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço'dan sevindiren haberi eşi Burcu Alço verdi. 12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'nun sağlığı hakkında bilgi veren eşi Burcu Alço, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu. 

Yaşam

28.04.2024, 17:56

Yeşilçam'ın usta oyuncusu 73 yaşındaki Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de rahatsızlanmıştı.

Usta oyuncu, apar topar Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yapılan ilk muayenede ünlü oyuncunun beyin kanaması geçirdiği belirtilmişti.

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi! Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü!... Haberi Görüntüle

NURİ ALÇO TABURCU OLUYOR

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde bir süre yoğun bakımda kalan Nuri Alço'nun tedavisi normal odada devam ederken usta oyuncunun eşi güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.

12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'nun sağlığı hakkında bilgi veren eşi Burcu Alço, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu. 

Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Haberi Görüntüle

"VARLIĞINA ALDIĞIN HER NEFESE ŞÜKÜRLER OLSUN"

Burcu Alço, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Loading