Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi!

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi!

Serenay Sarıkaya'nın Amerika'da katıldığı ödül töreninde giydiği kıyafeti eleştiren eski sevgilisi Cem Yılmaz'a, gönderme yaptı. Ancak Yılmaz o eleştirileri kaldıramayınca sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yılmaz,'salak olmak büyük ayrıcalık' diyerek konunun kapatılmasını istedi.

Yaşam

05.05.2024, 12:20

Türkiye'nin en sevilen başarılı kadın oyuncularından olan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz hafta Amerika'nın New York kentinde düzenlenen GQ Yaratılıclık Ödülüne katılmıştı.

Ancak gecede giydiği kıyafetine eleştiriler yağmış, ünlü oyuncunu silikonları da birçok kişinin diline düşmüştü.

Adı birçok isimle anılmıştı! Alina Boz, Umut Evirgen'dan boşanıyor mu? 'Bu evlilik yürümez' iddialarına cevap verdi! Adı birçok isimle anılmıştı! Alina Boz, Umut Evirgen'dan boşanıyor mu?... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVİGLİ'DEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Seranay Sarıkaya'nı neki sevgilisi ünlü komedyen Cem Yılmaz'da o eleştirilere dahil olarak sosyal medya hesabından Marty Felder'in fotoğrafını paylaşrak Serenay Sarıkaya'nın göğüslerine gönderme yaptığını düşündü. 

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! Haberi Görüntüle

SERENAY'DAN MİSİLLEME

Sonrasında ise Serenay Sarıkaya'nın New York sokaklarında çektirdiği şaşı pozu ise hayranlarının Cem Yılmaz'a göndeme yaptığını düşündürttü.

Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar peş peşe geldi! Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ DURMADI

Serenay Sarıkaya'nın misillemesinden sonra ise Cem Yılmaz bademli kurabiye paylaşarak, 'Acıbadem'deyim ama iyiym. Küçük mutluluklar' notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Berrak Tüzünataç ünlü isimle basıldı! Basın mensuplarının aşk iddialarıne verdiği cevap kafaları karıştırdı! Berrak Tüzünataç ünlü isimle basıldı! Basın mensuplarının aşk iddialarıne verdiği... Haberi Görüntüle

SERENAY'DAN MUZ PAYLAŞIMI

Sornasında ise yine Serenay Sarıkaya'nın da muz paylaşımı olay yarattı.

Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Haberi Görüntüle

ÜNLÜ KOMEDYEN ELEŞTİRİLERİ KALDIRAMADI

O paylaşımdan sonra ise Cem Yılmaz'a sosyal medya hesabından eleştri yağdı. Yılmaz o eleştirileri ise kaldıramayarak, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş.. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın.. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var." dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading