Yandex Metrica

Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar peş peşe geldi!

Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar peş peşe geldi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan'ın haklarında kara para aklama ve çete üyesi olma suçlarından dolayı mahkmeye sevk edilmişlerdi. Ancak Nihal Candan 37 kiloya düşünce tedavi amaçlı tahliye edilmişti. Avukatlar ise ünlü fenomenin televizyona verdiği röportajlar ve kuaföre gitmesi nedeniyle tahliyesine itirazda bulundukları öğrenildi.   

Yaşam

21.05.2024, 02:38

İşte Benim Stilim, Survivor gibi programlara çıkan ve sosyal medya da lüks yaamlarıyla dikkat çeken ünlü fenomen aynı zamanda avukat olan Candan kardeşlerden Nihal Candan haklarında kara para aklama ve dolandırıcılık suçları nedeniyle 16 Kasım günü tutuklanmışlardı.

Ünlü fenomen Nihal Candan, Bahar Candan ve ünlü futbolcuları dolandırarak vurgun yapan Seçil Erzan'ın aynı koğuşta kaldığı öğrenilmişti. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir arasında tişört kavgası çıktı: O tişört benim! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir arasında tişört kavgası çıktı: O... Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE AÇLIK GREVİ YAPTI

Tutuklanmasını potesto eden ünlü fenomen Nihal Candan ise cezaevinde yemek yemeyerek, anoreksiya nervoz hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğünü belirten avukatı Kasım Ergün, mahkemeye başvurduklarını belirtmişti. 

Candan'ın annesi Umut Candan ve babası Hakan Candan ise "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" açıklamalarında bulunmuştu.

Tanyeli kansere sahnede meydan okudu! Performansına beğeni yağdı Tanyeli kansere sahnede meydan okudu! Performansına beğeni yağdı Haberi Görüntüle

MAHKEME TAHLİYESİNE KARAR VERMİŞTİ

Ünlü fenomen Candan'ın ise tedavisinin cezevinde mümkün olmadığı gerekçesiyle mahkme Candan'ın 26 Kasım günü tahliyesine karar vermişti. 

Tahliye kararı sonrasında Kanal D'nin özel haberinde konuşan Nihal Candan'ın değişimi dikkatlerden kaçmadı.

18 Mayıs Ankara Murat Boz konseri saat kaçta başlayacak? Murat Boz konseri nerede, ücretsiz mi? 18 Mayıs Ankara Murat Boz konseri saat kaçta başlayacak? Murat... Haberi Görüntüle

TAHLİYE SONRASI RÖPORTAJ VERDİ

Ünlü oyuncu Candan'ın ise kuaföre gitmiş ve röportaj  yapmıştı. Hapishanedeki hayatına ilişkin açıklamalrda bulunan Nihal Candan,  ''Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana.” demişti. 

Cezaevinde nasıl vakit geçirdiğini analtan ünlü fenomen Candan,  “Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık.” dedi.

Kardeşi Bahar Candan'ın da hapisten çıkmasını isteyen Candan, “Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak.” dedi.

Arda Güler sevgilisini paylaştı! Sosyal medya kullanıcılarının evlilik sorusu ortalığı karıştırdı! Arda Güler sevgilisini paylaştı! Sosyal medya kullanıcılarının evlilik sorusu ortalığı... Haberi Görüntüle

AVUKATLAR TAHLİYESİNE İTİRAZ ETTİ

Ancak Nihal Candan'ın verdiği röportajı izleyen birçok kişi Candan'ın rahtlığına tepki gösterdi. Durum avukatları da harekete geçirerek, müşteki avukatları Candan'ın tahliyesine itiraz etti. 

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu, neden? Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu, neden? Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER NEDEN HAPİSTE?

Türkiye'nin ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan Bahar Candan ve Nihal CAndan kardeşler, ultra lüks yaşamları, tatilleri, son model arabalarıyla dikkat çeken isimler arasında yerlerini almaktaydı. 

Ancak ünlü fenomenler hayali 'Veysel amir' oyunuyla piyasa değerinde araç satma vaadiyle yüzlerce kişiden para aldıkları sonrasında ise “İhalede sorun çıktı, ertelendi.”  diyerek müşterilere araçları ve paraları teslim etmedikleri öğrenilmişti. 

Polis ekiplerine başvurulan şikayetler sonrasında ise 13 mağdurun 10 milyon lira doladnırıldığı öğrenilmişti.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanamsının ardından Candan kardeşler vakasının ortaya çıkması başka sosyal medya fenomenlerinin de mercek altına alınmasını sağladı.

5.5 aydır Marmara Cezaevinde hapis bulunan ünlü fenomenlerin çete lideri, Eren Koç'un ‘suç örgütü kurmak ve yönetmek’ ve 66 kez ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Örgüt üyesi Onur Apaydın’ın da ‘suç örgütüne üye olmak’ suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istedindi. Ancak Onu Aydın'ın ise  dolandırıcılık suçlarına dair her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı delil bulunmadığı ve bu suçlardan suçtan beraatına karar verilmesi istendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading