Yandex Metrica

Yunus Emre ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Survivor'dan elenen Aleyna'dan şaşırtan açıklamalar!

Yunus Emre ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Survivor'dan elenen Aleyna'dan şaşırtan açıklamalar!

Survivor All Star'a bu yıl damgasını vuran Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre'nin samimi tavırları izleyicilerin gözünden kaçmamış ikilinin 'adada aşk mı yaşıyorlar?' sorusunu akıllara getirmişti. Ancak geçtiğimiz hafta adaya veda eden Aleyna Kalaycıoğlu Türkiye'ye döndü ve basın mensuplarının ilişki sorularına ise şaşırtan cevaplar verdi. 

Yaşam

21.05.2024, 13:52

Survivor All Star 2024'te yarışan Türkiye'nin en sevilen yarışma programı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla hazırlanan yarışmaya bu yıl Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre damgasını vurmuştu.

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Makyörü ile biribirine girdi! Sosyal medyadan ateş püskürdü! Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Makyörü ile biribirine... Haberi Görüntüle

ADADAKİ SAMİMİYETLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki samimi dostlukları izleyicilerin dikkatinden kaçmamış bazı soru işaretleri dündeme gelmişti. 

Aleyna ile samimi yakınlamları ve birbirlerine olan bakışları izleyicilerin aşk yaşadığına dair şüpheleri arttırmış, Yunus Emre'nin eşi ve Aleyna'nın ailesi ise çıkan dedikodular sonrasında ikiliyi birbirlerinden uzak durmaları için çağrıda bulunmuşlardı.

Göksel ünlü şarkıcıyı sahneye davet etti! Önce detone oldu sonra kıskanıp göz devirdi! Sosyal medyadan tepki yağdı Göksel ünlü şarkıcıyı sahneye davet etti! Önce detone oldu sonra... Haberi Görüntüle

NAGİHAN'IN İDDİARI SONRASI PANİK

Getiğimiz aylarda ise Nagihan, ikilinin arasında ki ilişkiye ilişkin bomba bir iddia ortaya atmış, ada konseyinde, ''Yunus Emre'yi ilk karşılayanlardan birisiydim. Bana geldiğinde ilk şunu söyledi, Nagihan abla benim eşim Aleyna'yla asla yakın olmamı istemiyor. Beni korur musun dedi. Şimdi en başa dönelim. Şu anki krizin en göbeğindeki olan konu benim. Çünkü bir tarafta Yunus Emre ve karısı var. Bir tarafta da Aleyna var. Hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım. Ben Aleyna'yla çünkü o kadar sert bir olayın içerisine girdim ki Yunus Emre yüzünden. Ben bir şekilde bunu korumak için Aleyna'yla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmeler kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı.'' demişti. 

Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi! İkilinin yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmadı! Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi!... Haberi Görüntüle

ARALARI BOZULMUŞTU

Yaşanan olay sonrası Yunus emre  ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun arası açılmış, Aleyna ise, "Bir anda olmadı ama ben hala Yunus Emre'nin neden düelloda gitmemi istemesini anlamadım. Ben bir anda dedim ki nasıl bir insanla arkadaşlık yapıyorum. Nasıl bir anda düşmanlık durumuna girdi. Belki de kendisine sormak lazım" demişti. Yunus Emre ise bunun üzerine: "Ben sadece bazı şeylerin farkına vardım. Aleyna ile ilgili bir durum yok. Senin sorumlu olduğun bir ailen var. Hedefine gitmekten mutluluk duyarım. Seninle ilgili nötürüm. Karşı takımda Berna'nın kalması daha çok işimize gelecekti o yüzden Aleyna'nın gitmesini istedim"  demişti. 

24 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 24 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ADADAN ELENEN ALEYNA'DAN İLK YORUM

Geçtiğimiz günlerde de elenen ünlü yarışmacı Kalaycıoğlu, Yunus Emre ile olan ilişkisine açıklık getirid. Kalaycıoğlu, "Arkadaşlığımız bu şekilde yansıdıysa ben çok üzüldüm zaten çıkınca gördüm. Üzücü bir durum. Kimseyi zan altında bırakmak istemem." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading