Yandex Metrica

'Oyunculuk çıplaklık yarışı değil' dedi! Usta sanatçıdan Cannes'e katılan oyunculara ağır eleştiri!

'Oyunculuk çıplaklık yarışı değil' dedi! Usta sanatçıdan Cannes'e katılan oyunculara ağır eleştiri!

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Ahu Sungur, sosyal medy ahesabından cannes'e katılan Türk ünlülerin giyim tarzına değindi. Ünlü sanatçı, oyunculuk, yarı çıplak kendini sergileme yarışı değil' diyerek mesleklerinin önemine değindi. Cannes'e katılan Pınar Deniz, Özge Özacar, Dilan Deniz, Hande Erçel gibi isimlerin giyim tarzlarını eleştirdi. 

Yaşam

21.05.2024, 09:28

14-25 Mayıs arasında Cannes'te 77'cisi düzenlenen Film Festivali'nde birçok ünlü yıldızkırmızı halıda boy gösterdi. Türkiye'den de Hande Erçel, Dilan Deniz Çiçek, Sibil Çetinkaya, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay gibi ünlü isimlerin yer aldığı etkinlikte giyim tarzları dikkat çekti.

Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak uçuklatan teklif! Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak... Haberi Görüntüle

CANNES FESTİVALİNE AĞIR ELEŞTİRİ

Ünlü oyuncuların Cannes film festivalinde birbirinden lüks markaların kıyafetlerini üzerlerinde taşıdıkları görkemli törende ise birçok Türk ünlü oyuncu da giyim tazrları nedeniyle ünlü yıldızları eleştirdi. 

O eleştirilerden birini ise 43 yaşındaki Ahu Sungur yaptı. Ahu Sungur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Oyunculuk, çok kıymetli bir meslektir. Günümüzde, ünlülükle karıştırırlar. Ün: genellikle iyi, üstün bir niteliğiyle herkesçe çok iyi bilinip tanınma durumudur. Oysa ki, günümüzdeki ünlülük durumunun 'üstün bir niteliğe' sahip olma zorunluluğu barındırmadığı aşikârdır maalesef.'' dedi.

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti! Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla... Haberi Görüntüle

'MESLEĞİM KIYMETLİ'

Sungur sözlerine, ''Gerçek oyuncular, bir disiplinden gelirler, performans sergilerler. Sergiledikleri performanslar niteliklidir. Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk; yarı çıplak kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir" devam etti.

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro... Haberi Görüntüle

'ZARAFETTEN UZAK'

Ünlü oyuncu Sugur sonrasında, "Seksapalite; sizi çekici kılan fiziksel ve ruhsal duruşunuzdur. Seksapal, kişinin durumu kostümle sınırlayamazsınız mesela. O durum, o kişinin doğasından gelen bir olgudur. Saçını savuruşunda belki gülüşünde, duruşunda. Şu an etrafıma baktığımda çoğunluk sadece yarı çıplak bir durum görüyorum. Yanındakinin durumuna göre vaziyet alan bir yarı çıplaklık. Yarı çıplak bir yarış zarafetten uzak... Çiğ." açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading