Yandex Metrica

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu? Ünlü çiftten açıklama gecikmedi!

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu? Ünlü çiftten açıklama gecikmedi!

Başarılı oyuncu Pelin Akil 8 yıl önce ünlü oyuncu Anıl Altan ile dümnyaevine girmişti. İkiz kızları olan çiftin boşanacakları iddia edilmiş o iddialara ise Akil katıldığı bir etkinlikte cevap verdi.

Yaşam

21.05.2024, 23:35

Ben Bu Cihana Sığmazam, Arka Sırdakiler, Aşktan Kaçılmaz, Ne Münasebet, Deli Aşk, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelerde yer almıştı.

38 yaşındaki ünlü oyuncu Pelin Akil 2016 yılında Anıl Altan ile dünyaevine girmişti. 

Çiftin 2019 yılında ise Alin ve Lina adında ikiz kız çocukları ile evliliklerini taçlandırmıştı.

İlk kez anne baba olma heyecanını yaşayan çift ise sosyal medyahesaplarından kızları ile yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelirken, reklam çekimlerinde de sık sık yer alıyor.

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Makyörü ile biribirine girdi! Sosyal medyadan ateş püskürdü! Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Makyörü ile biribirine... Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Akil ise dün akşam katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Ünlü oyuncuya ise muhabirler,  ''sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu da konuşuluyor'' şeklindeki sorular sordu.

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti! Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla... Haberi Görüntüle

''HER ŞEY ORTADA''

Akil ise boşanma iddialarına ilişkin, "Genelde dediğiniz, ilk defa tek görüyorsunuz. Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şuanda yok. Her şey yolunda..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading