Yandex Metrica

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu, neden?

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu, neden?

Türkiye'nin futbol ve magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in boşanma kararı, son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu haber, merak uyandırdı ve herkes "Volkan Demirel ve Zeynep Demirel boşanıyor mu, neden?" sorusunu sormaya başladı. Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, uzun yıllara dayanan birlikteliklerine son vermeye karar verdiler. Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü olan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel arasındaki 13 yıllık evlilik, boşanma sürecine girdi.

Yaşam

21.05.2024, 00:20

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in boşanma kararı, sevenlerini şaşırttı. Sosyal medyada ve basında geniş yer bulan bu haber, merak uyandırdı ve magazin severler neden boşanmak istediklerini merak ediyor.

'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı! 'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla... Haberi Görüntüle

RESMİ OLARAK BAŞLADI

Boşanma süreci resmi olarak başlamış durumda ve Zeynep Demirel, adımlarını atmaya kararlı. 2010 yılında hayatlarını birleştiren çift, birbirlerine olan sevgilerini 2014'te Yade ve 2017'de de Yeda isimli kızlarıyla pekiştirmişlerdi. Ancak, zaman içinde yaşanan değişimler ve gelişmeler, çiftin ortak kararıyla bu ilişkinin sona ermesine yol açtı. Boşanma sürecinin detayları ve çiftin yaşadıkları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading