Yandex Metrica

Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü! Son sözü yargı söyleyecek!

Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü! Son sözü yargı söyleyecek!

Ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat hakkında kara para aklama ve vergi karçıma suçlarından 6 aydır cezaevinde bulunuordu. Ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde kaldığı Marmara Cezaevinde intihar girişiminde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü fenomenin ise Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü öğrenilriken gelecek rapora göre tahliye edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Yaşam

21.05.2024, 15:56

Tükriye'nin ünlü fenomenlere yönelik düzenlenen operasyonları kapsamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ta kara para aklama suçlaması nedeniyle tutuklanmıştı.

6 aydır cezaevinde bulunan ünlü fenomen Dilan Polat'ın ise cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar vererek intihar girişiminde bulunduğu öğrenilmişti. 

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine... Haberi Görüntüle

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Ünlü fenmenin vücudunda çok sayıda kesik ve morlukların oluştuğu, avukatı tarafından cezaevinde elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliyesi talep edilmişti. 

Avukatın tahliye talebine ilişkin ise mahkeme Polat'ın tutukluluğunun devam etmesine karar vermişti. 

Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Bir ay oldu... Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma... Haberi Görüntüle

ADLİ TIP KURUMUNA SEVK EDİLDİ

Ancak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumuna sevk edilmesine karar verdiği öğrenildi. 

Savcılık Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında sağlık durumunun tehlikeli olup olmadığı konusunda rapor alınması istediği öğrenildi.

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın 1.5 saat içeride kaldığı jandarma ekipleri tarafından Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü öğrenildi. 

Polat'ın cezaevi işlemlerinin ardından ise tekrardan Marmara Cezaevi'ne götürüldüğü öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading