Yandex Metrica

Dünyaca ünlü rapçi canlı yayında kendini vurdu! Hayranlarıyla sohbet ederken bir anda...

Dünyaca ünlü rapçi canlı yayında kendini vurdu! Hayranlarıyla sohbet ederken bir anda...

Amerika'nın Virginia eyaletinde Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki ünlü rapçi sosyal medya hesaından canlı yayın açarak hayranlarıyla sohbet ediyordu. Ancak genç rapçi Rylo Huncho eline aldığı lazerli silahı kafasına doğrulttu ve bir anda silahın patlaması sonucunda canlı yayında kafasından vurularak hayatını kaybetti. 

Yaşam

21.05.2024, 17:03

Amerika'nın Virginia eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki ünlü rapçi sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Hayranlarıyla sohbet eden ünlü sanatçı eline geçen lazer silahı ile oynamay başladı. Silahı kafasına doğrultan genç rapçi silahın ateşlenmesi sonucunda hayatını kaybetti. 

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA KENDİNİ VURDU

Virginia eyaleti Suffolk'ta ölü bulunan ünlü rapçi Rylo Huncho'un canlı yayın videosuna ulaşıldı. Canlı yayın videosunda ise kamera önünde şarkı söyleyip dans ederken çevresinde bir silah gördü ve silahın emniyeini kaldıarak kafasına doğrulttu. 

Silah bir anda patladı ve ünlü rapçinin saçları havaya uçuşurken telefonu yere düştü. 

Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra itiraf etti! Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra... Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜ ARAŞTIRILIYOR

Olayla ilgili ise ünlü rapçinin kuzeni ise, genç rapçinin annesine destek olmak için GoFunMe adlı bir sayfa kurduğu, olayın kaza mı yoks intihar mı olduğuna ilişkin Adli Tıp çalışmalarının devam ettiğini belirten bir yazı yayınladığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading