Yandex Metrica

Sitede Ara

Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi

Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi

Turbo yok. Hibrit yok. Sadece güç ve hız var! Ferrari 820 beygir gücünceki 12 Cilindri'yi görücüye çıkarttı. Ferrari 12 Cilindri'nin adındaki gizem ise herkesi büyüledi.

Yaşam

09.05.2024, 21:19

İtalyan üretici, 1960'lardaki touring modellerinden ilham alarak, Perşembe günü Miami'de en yeni içten yanmalı motorlu spor otomobilini tanıttı.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi: Çok klas birisi, 10 sene önce... Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi:... Haberi Görüntüle

FERRARI 12CILINDRI KAÇ PARA?

423.000 dolar (13,685,615.10 TL)fiyatla satılan iki koltuklu 12Cilindri (Ferrari buna Dodici Cilindri demeyi tercih ediyor) hem kapalı tavanlı hem de üstü açılır versiyonlarla gelecek. Adından da anlaşılacağı gibi, 819hp gibi muazzam bir güce sahip 12 silindirli bir motora sahiptir. 340 km/s'nin üzerinde azami hıza sahip olan araç, 100 km/s hıza 2,9 saniyede ulaşabiliyor.

1.560 kg ağırlığındaki 12Cilindri, arkadan aşağıya doğru açılan cam tavanıyla berlinetta veya İtalyan dilindeki küçük sedan stiline sahip. Ön taraftaki yeni tasarım, geleneksel farların yerini Ferrari Daytona'yı anımsatan tek bir sarma bandıyla değiştiriyor.

İçeride, geleneksel Ferrari direksiyon simidi, merkezi bir bilgi-eğlence ekranının eşlik ettiği kontrollerle süslenmiştir. Genel olarak, Ferrari'nin 2022'de kazançlı spor ticari araçlar pazarına girmek için ambalajını açtığı Purosangue'den çok da farklı değil.

Hande Erçel'den yaza damgasını vuracak yeni film müjdesi! Genç kızların sevgilisi o oyuncu ile başrolleri paylaşacak! Hande Erçel'den yaza damgasını vuracak yeni film müjdesi! Genç kızların... Haberi Görüntüle

1950 VE 1960 GRAAN TURISMO'DAN İLHAM ALINDI

Etkinlikte şirketin pazarlama ve ticaret müdürü Enrico Galliera, "Araba, Ferrari'nin gelenek ve yenilikçiliğinin mükemmel bir açıklamasıdır" dedi.

“1950'li ve 1960'lı yılların gran turismo arabalarından ilham aldık. Yarışlar altı, 12, 24 saat sürdüğü için belli bir düzeyde konfora sahip olmak önemliydi.”

Kapalı tavanlı 12Cilindri versiyonunun teslimatları yıl sonunda başlayacak, üstü açılır model ise gelecek yılın başında gelecek.

Bloomberg Intelligence'a göre Ferrari'nin kalite konusundaki itibarı, onun dünyadaki en güçlü lüks otomotiv markası olmasına yardımcı oldu. Geçtiğimiz günlerde üst üste ikinci kez benzerlerini geride bıraktı.

Joel Levington, "Bu eğilimin devam edeceğinden şüpheleniyoruz, zira daha geniş otomotiv sektörüyle ilgili artan fiyatlar, artan subprime otomobil kredisi temerrütleri ve elektrikli araç yatırımlarının silinme potansiyeli gibi endişeler İtalyan spor otomobil üreticisini kızdırmayacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Loading