Yandex Metrica

Sarayla tüm bağlarını koparmıştı! Üvey evlat muamelesi gören Prens Harry'den Kral Charles'i kızdıran hamle!

Sarayla tüm bağlarını koparmıştı! Üvey evlat muamelesi gören Prens Harry'den Kral Charles'i kızdıran hamle!

Tüm dünyanın konuştuğu İngiltere kraliyet ailesinde bir kez daha ortalık karıştı. Tüm kraliyet haklarını geride bırakarak Amerika'ya taşınan Sussex düşesi Prens Harry, bir kez daha babası Kral III. Charles'ı kızdırdı. Prens Harry, karısı Megan Markle ile Nijerya turu tepki topladı.

Yaşam

19.05.2024, 12:36

1903 yılında Nijerya'yı sömürüsü altına alan İngiltere 1960 yılında bağımsızlığını Nijerya'ya geri vermişti. Kral III. Charles ise oğlu Prens Harry ile olan arasındaki sorunlara Nijerya turu damgasını vurdu. 

Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri gündeme damgasını vurdu! Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri... Haberi Görüntüle

AİLESİNİ BIRAKARAK AMERİKA'YA TAŞINMIŞTI

Sussex Prensi olan Prens Harry, tüm haklarından feragat ederek karısı Megan Markle ile geçtiğimiz yıllarda Amerika'ya taşınmışlardı. 

Harry'nin bu tutumu Kraliyet ailesinde huzursuzluğa yol açsa da geçtiğimiz günlerde kansere yakalanan babası Kral Charles ile barışma adımı atmıştı. Aile barışma adımlarını geri çevirmiş ve Sussex Prensi Harry, Kraliyet ailesinden soyutlanmıştı.

Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra itiraf etti! Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra... Haberi Görüntüle

NİJERYA ZİYARETİ KRAL CHARLES'İ KIZDIRDI

Ancak Prens Harry hala Kraliyet ailesi üyesiymiş gibi Nijerya ziyaretinde bulunması Kraliyetin ve yakın çevresini bir hayli kızdırdı.

Kraliyet Uzmanı yazarı Tom Quinn ise, Prens Harry'nin Nijerya gezisine ilişin Kral Charles'in sinirlendiğini açıkladı. 

Kraliyet Yazarı Quinn'in yaptığı açıklamada, Charles'i bu kadar sinirli görmedim diyerek, "Resmi bir kraliyet ziyaretinden bekleyebileceğiniz her şey vardı: Resepsiyonlar, okullara, yardım kuruluşlarına, engellilere ve yaralı askerlere ziyaretler. Charles'ın hiç bu kadar sinirli görülmediği söyleniyor" dedi.

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan Kurtaş ise bakın ne yaptı! Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan... Haberi Görüntüle

KRALİYET AİLESİNDEN GİBİ GÖRÜNMELERİ KIZDIRDI

Prens Harry ve karısı Markle'nin ziyaretteki davranışlarının Kraliyet ailesindenmiş gibi görünmelerini kaleme alan Quinn, ''Meghan ve Harry'nin konuşmaları ve tüm tavırları öyle tasarlanmıştı ki hala tamamen görev başındaki kraliyet üyeleri oldukları izlenimini veriyorlardı. Charles ve William için durum şu: Sanki Meghan ve Harry, 'Görev başındaki kraliyet üyesi olmak için sizin izninize ihtiyacımız yok. Bunu istediğimiz zaman istediğimiz yerde kendi kurallarımızla gerçekleştiririz' diyor. William ve Charles kafalarını kaşıyıp 'Bu kabus durumunu nasıl kontrol edeceğiz?' diye düşünüyor'' dedi.

Nijerya'da 3 gün boyunca ağırlanan çift, Nijerya Genelkurmay Başkanı Christopher Musa'nın davetiyle ağırlandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading