Yandex Metrica

Ilımlı İslam'a adım atmışlardı! Suudi Arabistan'daki ilk mayolu defile tarihe geçti!

Ilımlı İslam'a adım atmışlardı! Suudi Arabistan'daki ilk mayolu defile tarihe geçti!

Radikal İslam anlayışını benimseyen kadınlara yönelik baskıların yavaş yavaş kalktığı şeriatla yönetilen Suudi Arabistan'da büyük bir reform başladı. Önce güzellik yarışmasına manken gönderdiler şimdi ise ilk kez mayo defilesi düzenlediler. O defile ise sosyal medya fenomenleri arasında viral oldu.

Dünya

20.05.2024, 00:33

Şeriat ile yönetilen Suudi Arabistan hükümeti ılımlı İslam'a geçiş yöntemleriyle tüm dünyayı şaşırtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Suudi Arabistan Miss Universe Asia güzellik yarışmasına Rumi Al Qahtani'yi göndermişti.

Suudi Arabistan bu kez ise tarihinde ilk kez yeni bir karara daha imza attı.

OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor! OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor! Haberi Görüntüle

ARABİSTAN REFORMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Arabistan'da yaşayan kadınların örtünmesi zorunluluğu yer alırken ılımlı islam ile artık kadınların giyinmesine ilişkin farklı bir adım daha atıldı.

650.000 kişi arkasına bile bakmadan ülkeden kaçtı: Kıbrıs, Azerbaycan ve Kazakistan yeni durakları oldu! 650.000 kişi arkasına bile bakmadan ülkeden kaçtı: Kıbrıs, Azerbaycan ve... Haberi Görüntüle

İLK MODA DEFİLESİ DÜZENLENDİ

Arabistan tarihinde ilk kez mayo defilesi düzenlendi. Havuz başında düzenlenen moda defilesi ise sosyal medya Influencer'ları ve moda severlerin ilgisini çekti.

Faslı tasarımcı Qanzal'ın çalışmalarının yer aldığı defilede omzu açık mayolar yerini aldı. Defile Kızıl Deniz Moda Haftası kapsamında St. Regis Red Sea Resort'ta gerçekleştirildi. 

Ünlü Fransız İnfluencer Raphael Simacourbe, “Bugün bunu yapmak onlar için çok cesurca. Bunun bir parçası olduğum için ben çok mutluyum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading