Yandex Metrica

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır!

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır!

Dünyada en sık kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp, devrim niteliğinde olan yeni özelliğini kullanıcılarının bilgisine sundu. WhatsApp'a gelecek yeni özellik ile artık yakın mesafe içerisinde bulunan arkadaşlarınız ile dosya paylaşımı yapabileceksiniz. İşte detaylar...  

Yaşam

27.04.2024, 13:36

Dünyanın en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan WhatsApp, devrim niteliğinde olan yeni özelliğini tanıttı. Artık WhatsApp aracılığıyla kullanıcılar kendi aralarında dosya alıp gönderebilecek.

Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da kurtulalım! Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da... Haberi Görüntüle

ARTIK FOTOĞRAF KALİTESİ DÜŞMEYECEK

Kullanıcılar, yakınında bulunan diğer kullanıcılar tarafından görülüp görülmeme konusunda tam yetki sahibi olacak. Yeni özellik ile dosya paylaşım özelliği kapatılıp, açılabilecek. Bu sayede gizlilik ve güvenlik sağlanmış olacak.

WhatsApp, yeni gelecek özellik ile birlikte büyük boyutlu dosyaların paylaşılmasını artık daha kolay hale getirecek. Fotoğraf gönderim sırasında fotoğraf kalitesi düşmeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Loading