Yandex Metrica

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak!

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak!

Adından sıkça söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise 18 yaşındayken Belçika'da katıldığı 'İdol' yarışmsına şimdi de jüri olarak katılacağı öğrenildi.

Yaşam

16.05.2024, 16:05

Prenses, Evlenmeliyiz, Prenses, Sıfır Tolerans, Yaz Günü, Nereedsin Aşkım, Biz Burdayız, Deli Oğlan, Düm Tek Tek gibi şarkılarla ses getiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyayı ve magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. 

El üstünde Hayko Cepkin! Görenler inanamıyor! El üstünde Hayko Cepkin! Görenler inanamıyor! Haberi Görüntüle

2003 YILINDA YARIŞMAYA KATILMIŞTI

Belçika'da doğup büyüyen ve 18 yaşında ise 2003 yılında katıldığı İdol yarışması sonrasında 2005 yılında 'Sweat' albümünü çıkarmıştı.

Ünlü sanatçı sonrasında ise 'Stir Me Up' şarkısı ile Türkiye'de ses getirmeyi başarmıştı.

El üstünde Hayko Cepkin! Görenler inanamıyor! El üstünde Hayko Cepkin! Görenler inanamıyor! Haberi Görüntüle

5 AY SONRA BOŞANMIŞTI

Türkiye'de ise Tavsiye, Aşk Kaç Beden Giyer, Şampiyon gibi albümleri ile zirvelere çıkan ünlü şarkıcı 2022 yılında sevgilisi Mehmet Dinçerler ile dünyaevine grimiş ancak ilişkileri yalnızca 5 ay sürmüş ve boşanmışlardı.

Sette ayık gezen yok! Kızılcık Şerbeti oyuncusu alkollü araç kullandı! Polislerden kaçamadı! Sette ayık gezen yok! Kızılcık Şerbeti oyuncusu alkollü araç kullandı!... Haberi Görüntüle

FRİKİK POLEMİĞİ OLAY YARATMIŞTI

Son olarak ise geçtiğimiz günlerde Kıbrıs konserinde giydiği sahne elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmiş, firikik polemiği başlamıştı.

Ünlü şarkıcı, ''Üzerimde mayo var, Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü 'Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" demişti.

Hadise Belçika'yı salladı! Jüri üyesi olduğu programda gözyaşlarını tutamadı! Hadise Belçika'yı salladı! Jüri üyesi olduğu programda gözyaşlarını tutamadı! Haberi Görüntüle

BELÇİKA'DA JÜRİ ÜYESİ OLACAK

Müzik kariyerine uzun yıllardır Türkiye'de devam eden ünlü şarkıcı Hadise, 21 yıl öne katıldığı müzik yarışması 'İdol'e bu kez yeniden katılacak.

Ancak ünlü şarkıcı programa yarışmacı olarak değil, jüri üyesi olarak katılacağı öğrenildi. 

Ünlü şarkıcının jüri üyesi olduğu program ise 3 Mayıs günü Belçika'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading