Yandex Metrica

Doğum esnasında ölümden döndü! Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti bebeklerini kucağına aldı!

Doğum esnasında ölümden döndü! Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti bebeklerini kucağına aldı!

Ünlü oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Atiksoy'un doğumunun zor oluğu 'riskli bir doğum oldu' diyerek paylaştı. 

Yaşam

21.05.2024, 22:02

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un Eylül 2022 yılında evlilik yolunagirmiş çift Polenezköy'de görkemli bir törenle dünyaevine girmişlerdi. 

Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti! 25 Temmuz 2024 Perşembe hava durumu... Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti!... Haberi Görüntüle

KIZ BEBEK BEKLİYORLARDI

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle hafızalara kazınan Yıldız Çağrı Atiksoy, sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurmuş, çiftin baby shower partisinde ise kız bebekleri olacağı öğrenilmişti.

Ünlü oyuncu Yılzdız Çağrı Atiksoy, ''Kız bebemiz geliyor. Allah'ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu.'' hayranlarına duyurmuştu.

Esen Yenenler'in sır gibi sakladığı diyeti! 15 günde 7 kilo verdi! Son halini görenler tanıyamadı! Esen Yenenler'in sır gibi sakladığı diyeti! 15 günde 7 kilo... Haberi Görüntüle

ACİL DOĞUMA ALINDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise, çift bebeklerini kucağına aldı. Riskli bir doğum olduğunu acilen doğum yapması gereken Atiksoy'un bebeklerine Mira Milena adını verdikleri öğrenildi. 

Yıldız Çağrı Atiksoy ise doğumuna ilişkin, “Biraz riskli bir doğum oldu o yüzden acilen almak zorunda kaldılar ama ikimiz de şükür iyiyiz” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading