Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu yeni hedefini açıkladı: Eğitimini aldım...

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu yeni hedefini açıkladı: Eğitimini aldım...

Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ basın mensuplarıın sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu özel hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, ilerde oyunculuğu bırakacağının sinyalini verdi. 

Yaşam

01.05.2024, 19:45

Türkiye'nin başarılı oyuncuları arasında yerini alan Aile, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde yer alan 40 yaşındki ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ünlü bir markanın etkinliğine katıldı.

Beyin kanaması sonrası diziden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar Tanrıöğen ilk kez görüntülendi! Beyin kanaması sonrası diziden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar... Haberi Görüntüle

BABALIK DUYGUSUNU ANLATTI

2016 yılında Başak Dizdar ile evlenen ve 2022 yılındaoğulları Kurt Efe'nin doğumunun ardından ilk kez babalık duygusunu tadan ünlü oyuncu baba olmanın nasıl bir his olduğunu anlattı.

Tatlıtuğ, "Evlat, bambaşka bir duygu, onun gelişimi bizi de büyütüyor ve geliştiriyor. Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum, bazen gözlerim dolarak bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum'' dedi. 

Usta oyuncu Demet Akbağ'dan bomba itiraf! Öpüşme sahneleri hakkındaki açıklamaları olay yarattı! Usta oyuncu Demet Akbağ'dan bomba itiraf! Öpüşme sahneleri hakkındaki açıklamaları... Haberi Görüntüle

İKİNCİ ÇOCUK SORULARINA YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Tatlıtuğ'a gazeteciler, ''ikinci çocuk düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise "Kısmet diyelim, hep iyi niyetli düşüncelerimiz var'' açıklamasında bulundu.

Usta tiyatrocudan komedyenlere ağır eleştiri: Metrekareye 5 komedyen düşüyor... Usta tiyatrocudan komedyenlere ağır eleştiri: Metrekareye 5 komedyen düşüyor... Haberi Görüntüle

RESTORAN AÇABİLİR 

Sosyal medya hesabında paylaştığı yemek videoları ile hayranlarının beğenisini kazanan Tatlıtuğ, retoran açabileceğini ifade etti. Tatlıtuğ, "Biliyorsunuzdur aşçılık eğitimi aldım, hobi olarak yapıyorum. Arkadaşlarıma yemek yapmayı, onlara yedirmeyi, içirmeyi seven bir adamım. Ama bu durum ilerde restoran açmaya kadar gider mi bilemiyorum, zaman gösterir"  dedi.

Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural yine mi sokaklarda? Son hali herkesi şaşırttı! Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural yine mi sokaklarda? Son hali... Haberi Görüntüle

ÇAĞATAY ULUSOY İLE KÜS MÜ?

Yakın arkadaşlıklarıyla bilinen ancak, 2021 yılında sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra küs oldukları iddia edilen Çağatay Ulusoy hakkında ise Kıvanç Tatlıtuğ, "Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Çünkü dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading