Yandex Metrica

Usta oyuncu Demet Akbağ'dan bomba itiraf! Öpüşme sahneleri hakkındaki açıklamaları olay yarattı!

Usta oyuncu Demet Akbağ'dan bomba itiraf! Öpüşme sahneleri hakkındaki açıklamaları olay yarattı!

Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yeini alan usta tiyatrocu Demet Akbağ öpüşme sahneleri hakkında konuştu. Ünlü oyuncu kendisine hiç öpüşme teklifi gelmediğini belirtertti. Usta oyuncu babasının oyunculuğa izin vermediğini de itiraf etti.   

Yaşam

19.05.2024, 20:23

Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yerini alan usta sanatçı Demet Akbağ, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Ünlü sanatçı kariyer hayatında yaşadığı serüvenleri anlattı.

Vizontele, Davacı, Sen Harikasın,Hükümet Kadını, Eyvah Eyvah, Bir Demet Tiyatro gibi birçok projede yer almış usta oyuncu şimdilerde ise Show TV'de Özge Özpirinçci ile başrollerini paylaştığı Sandık Kokusu dizisinde rol almakta.

93 yıllık ömrüne 52 maraton sığdırdı! İşte John Starbrook'un sağlıklı yaşam sırrı 93 yıllık ömrüne 52 maraton sığdırdı! İşte John Starbrook'un sağlıklı... Haberi Görüntüle

'BABAM OYUNCU OLMAMI İSTEMİYORDU'

64 yaşındaki usta oyuncu Akbağ, babasının oyuncu olmasını istemediğini belirterek, “Babamın baskın biri olmasının avantajı ise oyuncu olmamdır. ‘Ben bir şey yapmalıyım bu böyle gitmez’ dedim ve oyuncu oldum. Konservatuvara girdiğim dönem babamla biraz küs kaldık. Yıldız (Kenter) Hoca ‘Demet benim en sevdiğim öğrencilerimden biri’ diyene kadar barışamadık. Ondan sonra barıştık.” itiraf etti.

 

Yine mi alkolün etkisi? Eski eşi hakkında canlı yayın açtı şaşırtan açıklamalarıyla olay yarattı:Boşandım yenisi geldi... Yine mi alkolün etkisi? Eski eşi hakkında canlı yayın açtı... Haberi Görüntüle

'BANA ÖPÜŞME ROLLERİ GELMEDİ'

Sonrasında ise usta oyuncu Akbağ'ya 'Neden hiçbir projede öpüşmediniz?' Sorusuna ise, “Siz atlamışsınız öpüştüm ama masum bir busecikti. Ragıp Savaş ile ‘Sen Harikasın’ dizisini çekiyorduk. Ara ara öpüşme oluyordu. Bu soruyu Amerikalı meslektaşlarıma sormak lazım. Onlarda bu durum maşallah. Bizde bu yaşta kabul görmüyor sanırım. Kariyerim boyunca hep karakter rollerinde oynadım. O yüzden bana öpüşülesi roller de gelmedi.” yanıtını verdi.

İbrahim Selim'in ''BKM'ye ortak mısınız?'' sorusuna,  “Ortak değilim. Gönül ortağıyım. Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan ortak. Tabii birlikte basamakları çıktık ve çok proje yaptık. BKM, ilk oyunu ‘Bir Demet Tiyatro’ ile var olduğu için akıllarda böyle kalması normaldir.” cevabını verdi.

Ünlü oyuncu Akbağ, 2019 yılında eşi Zafer Çika'yı trafik kazasında kaybetmesinden sonra nişan yüzünü parmadğından çıkarmadığını belirterek, “Doğum günümde bu yüzüğü parmağıma takan kişiydi. Bu, nişan yüzüğümüzdür. Doğum günümde, kendi aramızda baş başa nişanlandık. Ben tiyatrodan gelmeden önce evi çiçek ve mumlarla süslemişti. Çok etkilenmiştim” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading