Yandex Metrica

Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını itiraf etti!

Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını itiraf etti!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete karakteri ile hafızlara kazınan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli gönlünü Buse Meral'e kaptırdı. Ünlü oyuncu Meral ise basın mensupları ile sohbetinde aşklarını itiraf etti. 

Yaşam

07.05.2024, 19:35

İçerde, 7. Koğutaki Mucize, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Atatürk, Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde yer almış 33 yaşındaki başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli 7 yıl birliktelik yaşadığı sevgilisi Bige Önal ile 2022 yılında yolları ayırmıştı.

Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile ünlü Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARINA YANIT

Ünlü oyuncu İynemli ise son zamanalarda NOW TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisi oyuncusu Buse Meral ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları ile gündeme gelmişti. 

11 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TANIŞMA AŞAMASINDA OLDUKLARINI SÖYLEMİŞTİ

Aras Bulut İynemli ve Buse Meral'in Çeşme'de yelken açtıkları ve sosyal medyadan birbirlerini takibe aldımış, yavaş yavaş birirlerini tanıma aşamasında oldukları öğrenilmişti. 

15 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AŞKLARINI İTİRAF ETTİ

Ancak son olarak ise Buse Meral Birsen Altuntaş'ın konuğu olarak katıldığı youtube programında aşklarını itiraf etti.

Birsen Altuntaş'ın,  "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum" demesiyle Aras Bulut İynemli'nin adı da geçince gülmekten kendini alamadı ve aşkını ispatladı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading