Yandex Metrica

Böylesi ilk kez görüldü! Survivor All Star'da Furkan sinir krizi geçirdi! Ortalık savaş alanına döndü!

Böylesi ilk kez görüldü! Survivor All Star'da Furkan sinir krizi geçirdi! Ortalık savaş alanına döndü!

Survivor All Star 2024 yarışması son hız debam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranalrına gelen yarışmanın yeni bölümünde mavi takımdan Furkan sinir krizi geçirdi, elindeki suluğu fırlattı. O anlarda ise hem izleyenler hem yarışmacılar dondu kaldı.

Yaşam

07.05.2024, 08:23

Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen programlarından olan Survivor All Star'da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Ada hayatındaki zorlu süreçlerini geride bırakan ve birleşme partisi sonrasında bireysel olarak yarışmaya başlayan her iki takımda artık dkendileri için mücadele etmeye başladı.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla Dominik Cumhuriyeti'inde 5 aydır süren çekimlerinde ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor.

Yarışmacıalrın zorlu parkur ve ada yaşantısından dolayı psikolojik zorluklar çekseler de adada başarılı olmak için mücadele veriyorlar.

Nerede o eski Hazal! İmaj tazeledi görenler yeni halini tanıyamadı! Nerede o eski Hazal! İmaj tazeledi görenler yeni halini tanıyamadı! Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA GERGİN ANLAR

Düello oyunu öncesinde dokunulmazlık için mücadele veren kırmızı ve mavi takım yarışmacıları parkurda 11-12 yarıştı ve mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi: Çok klas birisi, 10 sene önce... Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu rol arkdaşını öve öve bitiremedi:... Haberi Görüntüle

FURKAN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Ancak oyun bittikten sonra ise mavi takımdan Furkan Kızılay sinirlerine hakim olamadı ve elinin sakat olmasından dolayı oynamak istemeyince takım arkadaşı Batuhan'dan oynamasını rica etti.

Ancak Batuhan ise  'Benim de düellom var sen çık' demesi üzerine ikili arasıdna ipler gerildi. 

Dünyaca ünlü rapçiden akıl almaz şiddet! Otel koridorlarında sevgilisini öldüresiye dövdü! Basına sızan görüntüler kan dondurdu! Dünyaca ünlü rapçiden akıl almaz şiddet! Otel koridorlarında sevgilisini öldüresiye... Haberi Görüntüle

ELİNDEKİ SULUĞU FIRLATTI

Sakat bir şekildeoyuna çıkıp kazanamayan Furkan ise,  "Beni çıkardığınız için gerçekten sağ olun. Elim ağrıyor diyorum şişik, biri beni göğüslesin ya, canım yana yana oyun oynuyorum" diyerek sinirlendi ve elindeki suluğu fırlattı.

Yunus Emre ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Survivor'dan elenen Aleyna'dan şaşırtan açıklamalar! Yunus Emre ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Survivor'dan elenen Aleyna'dan... Haberi Görüntüle

YASİN'DEN BATUHAN'A TEPKİ

Yasin ise Batuhan'a tepki göstererek, "Bizene senin düellondan ya? Düellom var da ne demek? Mevzu Furkan değil mevzu takım" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading