Yandex Metrica

Nerede o eski Hazal! İmaj tazeledi görenler yeni halini tanıyamadı!

Nerede o eski Hazal! İmaj tazeledi görenler yeni halini tanıyamadı!

Ünlü oyuncu Ali Atay ile dünyaevine giren Adını Feriha Koydum filmiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafı ile imaj tazelediğini duyurdu.

Yaşam

11.05.2024, 14:46

Başarılı kadın oyuncuları arasında yerini alan Türkiye'nin sevilen oyuncularından 33 yaşındaki Hazal Kaya 2019 yılında ünlü oyuncu Ali Atay ile evlenmişti.

Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu, Bizim Hikaye, Pera Palas'ta Gece Yarısı, Misafir, Bizim Hikaye, Genco gibi filmlerde rol almış ünlü oyuncu Hazal Kaya 2023'te kızı Leyla Süreyya'yı dünyaya getirmişti. 

En acı veda! Oyuncu Akın Akınözü tabutun başında hıçkırıklara boğuldu! En acı veda! Oyuncu Akın Akınözü tabutun başında hıçkırıklara boğuldu! Haberi Görüntüle

6 MİLYON TL'LİK REKLAM ANLAŞMASI

İki çocuk annesi olan ünlü oyuncu Kaya, ünlü bir kozmetik markasının yüzü oldu. Ünlü oyuncu makyaj, cilt bakımı ürünlerini satan mağazanın açılışına katıldı ve reklam anlaşmaları kapsamında ise 6 milyon TL aldığı iddiaları gündeme gelmişti. 

Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El ele şarkı söyleyen ikili viral oldu! Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El... Haberi Görüntüle

İMAJ TAZELEDİ

Ünlü oyuncu Kaya ise ani bir karar aldı ve imaj değiştirdi.  Ünlü oyuncu Hazal Kaya, saçlarını küt kestirdi ve yeni halini görenler tanıyamadı. Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla hayranlarına imaj değişikliğini duyurdu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading