Yandex Metrica

YouTube reklamlarını tarihe gömüyor: "İleriye Atla" özelliği kesintisiz seyir zevki sunacak

YouTube reklamlarını tarihe gömüyor: "İleriye Atla" özelliği kesintisiz seyir zevki sunacak

YouTube artık yeni yapay zeka destekli "İleriye Atla" özelliğini daha geniş çapta kullanıma sunuyor. Platform, özelliği Mart ayında test etmeye başladı ve artık YouTube Premium abonelerine bir ayrıcalık olarak sunuluyor.

Yaşam

07.05.2024, 11:17

"İleriye Atla", ne izlemek istediğinizi tahmin etmek için kullanıcı verilerini ve yapay zekayı birleştirerek bir videonun en iyi bölümlerine atlamanıza olanak tanır. 

Bu özellik daha önce yalnızca ABD'deki seçkin Premium kullanıcıların kullanımına sunuldu ancak artık tüm YouTube Premium üyeleri bunu >youtube.com/new adresinden deneyebilir . Bu özellik şimdilik yalnızca ABD'deki YouTube Android uygulamasında çalışıyor ve yalnızca İngilizce videolarda kullanılabiliyor.

Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten kovuldu! Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten... Haberi Görüntüle

O TARİHE KADAR ÜCRETSİZ DENEYİN

Deneysel bir özellik olduğundan YouTube, bunun yalnızca 1 Haziran'a kadar denenebileceğini belirtti. Son teslim tarihinin ardından platform, bu özelliği Premium aboneliğinin bir parçası olarak resmi olarak kullanıma sunabilir veya denemeyi daha da uzatabilir.

Denemeye kaydolduktan sonra, uygun herhangi bir videoda ileri atlamak için iki kez dokunduğunuzda "İleri Atla" düğmesini göreceksiniz. Düğmeye tıklamak sizi çoğu izleyicinin genellikle atladığı yere götürür. YouTube, henüz tüm videoların bu özelliği desteklemeyeceğini belirtiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Loading