Yandex Metrica

Sitede Ara

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Aracılar bize ulaşmadı!

Hamas'tan ateşkes açıklaması: Aracılar bize ulaşmadı!

Siyonist devlet kanalı KAN, esir takası ve aateşkes müzakerelerinin gelecek hafta devam edeceğini dile getirirken Hamas'tan yalanlama geldi. Hamas Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk 'Bize ulaşılmadı' dedi.  

Dünya

26.05.2024, 16:29

İsrail medyası, önümüzdeki hafta ateşkes ve esir takası görüşmelerinin devam edeceğini iddia etti. Hamas ise ateşkes görüşmelerine dair kendilerine aracıların ulaşmadığı belirtti.

Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, ateşkes müzakereleri hakkında kendilerine henüz bilgi iletilmediğini dile getirdi.

Rişk, İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan İsrail'in esir takası ve ateşkes müzakerelerine gelecek hafta devam edileceği haberine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Husiler, Kızıldeniz'den geçirmiyor: Bir ABD gemisi daha vuruldu Husiler, Kızıldeniz'den geçirmiyor: Bir ABD gemisi daha vuruldu Haberi Görüntüle

HAMAS'TAN AÇIKLAMA

Aracıların kendilerine ulaşmadığını belirten Rişk, daha önce istenilen şeyin Gazze Şeridi'nde daimi ve tam bir ateşkes olduğunu, bunun sadece Refah'ta değil tüm Gazze Şeridi'nde gerçekleşmesinin gerektiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading