Yandex Metrica

Sitede Ara

Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Doktoru son durumunu açıkladı

Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Doktoru son durumunu açıkladı

Yeşilçam'ın usta santçılarından Kadir İnanır, dgeçtiğimiz günlerde inme geçirmiş bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilen sanatçıya, test sonucunun ardından yoğun bakıma alınmıştı.

Yaşam

19.04.2024, 00:05

Yeşilçam'ın usta santçılarından Kadir İnanır, dgeçtiğimiz günlerde inme geçirmiş bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilen sanatçıya, test sonucunun ardından yoğun bakıma alınmıştı. Uzun zamandır hastanede tedavi gören usta oyuncudan iyi haber geldi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının durumuna ilişkin konuştu.

Necdet Sağlam, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, usta oyuncu Kadir İnanır'ın yoğun bakım sürecinin tamamlandığını ve servise çıkarıldığını söyledi.

Akasya Durağı'nın Zeynosu da şiddete uğramış! 16 yıl sonra itiraf etti Akasya Durağı'nın Zeynosu da şiddete uğramış! 16 yıl sonra itiraf... Haberi Görüntüle

''MÜMKÜN OLDUĞUNCA ZİYARETÇİ KABUL ETMEYECEĞİZ''

Sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini belirten Sağlam, "Rehabilitasyon süreci de devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama mümkün oldukça ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek ama rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor." dedi.

Filistin'in en büyük destekçileri oldular! Gigi Hadid ve Bella Hadid Gazze için servet bağışladı! Filistin'in en büyük destekçileri oldular! Gigi Hadid ve Bella Hadid... Haberi Görüntüle

''HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR''

Kadir İnanır'ın şu ana kadar tedavisinin olumlu sürdüğünü aktaran Prof. Dr. Necdet Sağlam, şunları kaydetti;

"Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading