Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın yasak aşkı Monica Lewinsky modelliğe başladı! O pozları ABD'yi karıştırken son halini görenler tanıyamadı!

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın yasak aşkı Monica Lewinsky modelliğe başladı! O pozları ABD'yi karıştırken son halini görenler tanıyamadı!

Amerika'nın 42'inci Başkanı olan Bill Clinton'ın yasak aşk yaşadığı Monika Lewinsky, uzun yıllar sonra yeniden Amerika'nın gündemine bomba gibi düştü. Yasak aşk iddiaları tüm dünyayı karıştırsa da yıllardır ortalıkta görünmeyen Lewinsky ünlü bir giyim markasının modeli oldu. 

Yaşam

30.04.2024, 01:28

1995 yılında tüm dünyayı ve Amerika'yı çalkalayan ABD Başkanı Bill Clinton'ın özel kaleminin yanında staja başlayan 21 yaşındaki Monica Lewinsky'nin hayatı 3 yıl içinde değişerek tüm dünyanın gündemine oturmuştu.

Clinton'un özel kalem müdürü Leon Panetta'nın yanında staja başlayan Monica Lewinsky, kısa bir süre sonra Hillary Clinton ile evli olan ABD Başkanı Bill Clinton ile yakınlaşmış ve aralarında aşk başlamıştı. 

1996 yılında ise Beyaz Saray'da çalıştığı sırada aralarında çıkan seks skandalı sonrasında uluslararası üne kavuşmuş, meslektaşı Linda Tripp'a ise Clinton ile ilişkisinden bahsetmesinden sonra FBI gizlice konuşmalarını dinledikten sonra 1997 yılında Pentagon'dan ayrılmıştı.

O dönemde ise Clinton, Lewisky ile olan ilişkisini 'yemin ettiği' için reddetmiş ve 1998 yılına kadar da hiçbir şekilde konuşulmamıştı. O dönem bir televizyon progamına katılan Clinton'a yöneltilen sorulara ise "Bayan Lewinsky ile cinsel ilişkim olmadı" diyerek yine olayı gündeme getirmiş ve haftalarca medyayı meşgul etmişti. 

Yaşanan skandal sonrası ise dokunulmazlık anlaşması yapılmış ve kamuoyuna paylaşacağı bilgiler kısıtlanmıştı. Clinton ile olan ilişkisine dair kitap yayınlayan ve Time Dergisine kapak olan Lewinsky, ABC kanalına röportaj verdi ve 70 milyon Amerikalı tarafından izlenerek rekora ulaştı. Kitaptan 500 bin dolar, röportajdan ise 1 milyon dolara kazanmıştı. 

2000 yılında ise televizyon reklamlarında görünmeye başlayan Lewinsky, 2003 yılında ise Fox televizyonunda sunuculuk yaptı. 2006 yılında Londra Ekonomi Okulundan psikoloji bölümünü bitiren Lewinsky dereceyle mezun oldu.

Uzun yıllardır televizyon camiasında görünmeyen Clinton'un yasak aşkı Monica Lewisky Los Angeles'te bulunan 'Reformation' adlı giyim markasının yüzü oldu. 

Ayrıca Monica Lewinsky'nin 'Güç Sende' logolu sweatshirt'ı 78 dolara satışlacağı ve gelirinin tümünün ise kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağışlanacağını aktardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading