Yandex Metrica

Hastalıklarınızın sebebi negatif enerji olabilir! Kişinin psikolojisini etkileyen negatif enerji nasıl anlaşılır?

Hastalıklarınızın sebebi negatif enerji olabilir! Kişinin psikolojisini etkileyen negatif enerji nasıl anlaşılır?

Yaşam dinamiktir. Her an yeni bir şey olur ve bu olan bitenler insanın üzerinde gerek kısa gerek ise uzun vadede iz bırakır. Özellikle yaşadığımız olumsuzluklar stres ve mutsuzluk seviyemizi artırırken fiziksel olarak da kötü hissetmemize yol açar. Peki bir ortamda negatif enerji olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?

Sağlık

30.03.2024, 20:16

Negatif enerji nasıl anlaşılır? Bir ortamda negatif enerji olduğunun belirtileri nelerdir? İşte cevaplar...

Bir ortama girdiğinizde sizi çevreleyen insanların ve ortamın enerjisi ruh halinizi doğrudan etkiler. Gerginlik havasının hakim olduğu ortamlarda gerilmenizin; neşe dolu insanlar içinde durduğunuzda ise mutlu olmanızın sebebi budur. Buna halk arasında negatif ve pozitif enerji deniyor. 

O burçtaki kadınlarda migren ihtimali var! Aslan burcundakiler kardeşine dikkat etsin! İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? O burçtaki kadınlarda migren ihtimali var! Aslan burcundakiler kardeşine dikkat... Haberi Görüntüle

NEGATİF ENERJİ FİZİKSEL SAĞLIĞI DA ETKİLER

Enerji soyut bir kavram gibi görünse de aslında kişi üzerinde o kadar büyük bir etkiye sahip ki. Hem ruh hem zihin hem de beden sağlığı enerjinin şeklinden direkt olarak etkileniyor. Maruz kaldığımız her negatif enerji, bedenimizde birikerek hastalık yaratıyor. Olumsuz telkinler, direkt olarak maruz bırakıldığımız negatif durumlar, yaşadığımız travmalar ve kötü düşünceler vücudumuzu da olumsuz etkiliyor.

Terazi burçları bugün mutfakta dikkatli olsun! Başak kadınlarına jinekolog uyarısı! İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Terazi burçları bugün mutfakta dikkatli olsun! Başak kadınlarına jinekolog uyarısı!... Haberi Görüntüle

İNATÇI KİŞİLERDE BOYUN TUTULMASI YAŞANIR

Sevgisizlik, şefkatsizlik ve destek görememek sırt ve omuz ağrılarına sebep olurken ayak sorunları gelecekten ve yaşamda ilerleyememekten korkanlarda görülüyor. Boyun tutulması ise, kararından dönmeyen, boyun eğmeyen, inatçı ve gergin ruh haline sahip kişilerin ortak sorunlarından biri...

Negatif enerji alanlarına sebep olan insanlar arasında durduktan sonra söylenen "nazar değdi" ifadesi de aslında negatif enerji ile ilgili. Çünkü nazar kavramı, negatif düşünce enerjisinin bakışla ve düşünceyle maddeye aktarılmasından doğan bir olay. 

İnsanın olduğu her yerde yoğun bir enerji akışı vardır ve enerji akışları modumuzu, duygularımızı etkiler. Düşünceler de elektrik yüklü olduğundan, mekanda bulutlar halinde negatiflikler bırakır.

Bir mekanda yapılan kötü bir telefon konuşması, hararetli bir tartışma, yaşanan üzüntü ya da depresyon orada iz bırakır. Bu bir elektrik yüküdür ve dalga dalga yayılır. Ortadoğu ve Afrika'daki otellerde müşteriler ayrılır ayrılmaz odalara enerji temizliği için şifalı taşların konulmasının sebei budur.

Yumurtayı bu şekilde pişirince tüm faydası gidiyor! Meğer yıllardır yanlış yiyormuşuz Yumurtayı bu şekilde pişirince tüm faydası gidiyor! Meğer yıllardır yanlış... Haberi Görüntüle

NEGATİF ENERJİ NASIL ANLAŞILIR?

Peki ortamda negatif enerji olduğu nasıl anlaşılır? 
Evde sürekli tartışma yaşanıyorsa; mutsuzluk, huzursuzluk, düşük enerji ve uyuşukluk varsa, maddi sorunlar sürekli devam ediyorsa, bereketsizlik söz konusuysa orada negatif enerji olduğundan söz edebiliriz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading