Yandex Metrica

Kerem Tunçeri fenomen ismi affetmedi! Elif Şen'e ifşa şoku

Kerem Tunçeri fenomen ismi affetmedi! Elif Şen'e ifşa şoku

Eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, sosyal medya üzerinden mesajları ifşa eden fenomen Elif Şen hakkında suç duyurusunda bulundu. 8 yıla kadar hakkında hapis istenen Elif Şen, 'Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kerem Tunçeri'den özür diliyorum' dedi.

Magazin

29.02.2024, 22:05

Bir dönem A Milli Basketbol Takımı'nda forma giyen eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin adı sık sık aşk dedikodularına karışsa da bu kez farklı bir olayla gündemde.

Sosyal medya fenomeni Elif Şen, geçtiğimiz yıl Kerem Tunçeri’nin sosyal medya üzerinden kendisine attığı mesajları ifşa etmişti. Kerem Tunçeri de bu paylaşımların ardından soluğu savcılıkta almıştı.

ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPMIŞ

28 yaşındaki genç fenomen Elif Şen, Kerem Tunçeri ile internette tanıştığını, sosyal medya üzerinden mesajlaşmaya başladıklarını ve 6 ay konuşmanın devam ettiğini belirtti. Fenomen ve aynı zamanda oyuncu olan Elif Şen, alkolün etsisiyle o mesajları paylaştığını ifade ederken ''Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kerem Tunçeri'den özür diliyorum'' dedi.

8 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Bunun üzerine savcılık dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi ancak Kerem Tunçeri, Elif Şen'i affetmedi. Savcılık Şen hakkında haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek ve özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçlarından 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading