Yandex Metrica

Sitede Ara

Sinan Akçıl'dan Eda Ece'ye tepki: Dilsiz şeytan olmayacağım!

Sinan Akçıl'dan Eda Ece'ye tepki: Dilsiz şeytan olmayacağım!

Oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef alan sözleriyle büyük tepki topladı. Şarkıcı Sinan Akçıl Eda Ece'nin konuşmasından sonra ödül gecelerinin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Akçıl, "Ben de susmayacağım. Dilsiz şeytan olmak gibi bir düşüncem yok" dedi.

Magazin

15.02.2024, 01:19

8 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesi sonrası bir kısım kendini bilmez küstah depremzedeleri hedef alarak ötekileştirmek için elinden geleni yapmaya devam ediyorlar.  Depremzede vatandaşları hedef alarak, oy tercihleri ile açık biçimde alay eden Eda Ece'nin “Sandıktan onu anladık” sözleri çok büyük tepki topladı. 

EDA ECE'DEN SKANDAL AÇIKLAMA

Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" gibi skandal sözler kullandı. Ece'nin sözlerine salonda bulunanların kahkaha atması ise ayrıca dikkat çekti.Eda Ece'nin ELLE Style Awards 2023 ödül töreninde yaptığı konuşmasının ardından Akçıl, 2011 yılından bu yana davet edildiği ödül törenlerine neden katılmadığını açıkladı.

"DİLSİZ ŞEYTAN OLMAK GİBİ BİR DÜŞÜMCEM YOK"

Sinan Akçıl,  paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sene 2011. İlk albümümle Elle Style En Stil Erkek Müzik Starı adayı olmuşuz. Ödülü aldınız dediler gittik, sonra dediler ki maalesef karışıklık olmuş şu kişi aldı. Direkt kapıdan girmeden geri çıktık, peşimizden geldiler, dinlemedik duruşu bozmadık. O gün bugündür beni aday yapmayın dedim. Dün aynı ödül törenindeki saçma esprideki kahkahaları görünce tekrar dedim ki 'iyi ki...' Bu aşağılama zihniyeti değişmedikçe bunları yazmaya devam edeceğim. Dilsiz şeytan olmak gibi bir düşüncem yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading