Yandex Metrica

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri kasıp kavurdu

Düzgün fiziği ile dikkat çeken eski manken Defne Samyeli Hint Okyanusu'ndaki adalarda başladığı tatile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Praslin Adası'ndan fotoğraflar paylaşan Samyeli Maldivler'e geçti. Birbirinden güzel fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

Yaşam

02.05.2024, 06:26

Köşe yazarı, oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, Maldivler'de yorgunluk attı. 

Birkaç gün önce Hint Okyanusu'nun ortasındaki Seyşeller'deki en büyük ikinci ada olan Praslin'den fotoğraf ve videolar paylaşan eski manken Maldivlere geçti.

Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan şaşırtan açıklama! Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan... Haberi Görüntüle

POZLARI NEFES KESTİ

Geçtiğimiz günlerde “Güzellik Sırları” adlı YouTube kanalında soruları cevaplayan Samyeli, Maldivler tatilinde bindiği lüks bir gemide birbirinden güzel pozlar verdi, masmavi denizin videosunu çekti.

Düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkartan eski manken, YouTube'da yaptığı röportajda sıfır beden konusuna değinmişti. 

Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Haberi Görüntüle

"HERKES SIFIR BEDEN OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

"Herkes sıfır beden olmak zorunda değil." diyen Samyeli "kendimizi nasıl görmek istiyorsak güzel olan o." diye konuştu. İşte o açıklamaları:

"Başkalarının algılarına göre yaşamak durumunda değiliz. Eskiden beri insanlara belli bir bedende olma kaygısı empoze ediliyor. Günümüzde ise sosyal medyada görüntü değiştiren programların artmasıyla bu durum başka bir şekle büründü. Şimdi herkes kendini birkaç beden daraltıp o fotoğrafları da takipçilerine sunuyor. Bu da bir tercih böyle mutlu oluyorsa. Benim kendi tercih ettiğim bir kilom var. Önemli olan da kendimi mutlu hissetmem.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading