Yandex Metrica

Sitede Ara

Kadir Doğulu'nun aldatma haberi üzerine olay açıklama: Beni bunun için boşamaz

Kadir Doğulu'nun aldatma haberi üzerine olay açıklama: Beni bunun için boşamaz

Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’ü aldatma haberleri sosyal medyada olay oldu. Gözler Neslihan Atagül’e çevrildi. Onur Akay, “Neslihan Atagül'ün annesiyle konuştum. 'Kızım ayrılacak' dedi. Bu kararı alan da Neslihan Atagül” dedi.

Magazin

23.01.2024, 20:48

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da lüks bir mekanda bazı kadınlarla samimi görüntüleri "Neslihan Atagül aldatıldı" yorumları yapıldı. Kadir Doğulu bu haberler üzerine söz konusu kadının kendisiyle yakınlaşmak isteyen bir kişi olduğunu ve görüntülerin yanıltıcı olduğunu vurguladı. Üstelik Neslihan Atagül'den başka imam nikahlı bir eşi olmadığını ve sadece Neslihan Atagül’e imam nikahlı olduğu açıklamasında bulundu.

KARARI ALAN NESLİHAN ATAGÜL

Fakat yeni iddialara göre; Söylemezsem Olmaz programına canlı yayınınla bağlanan Onur Akay, “Neslihan Atagül'ün annesiyle konuştum. 'Kızım ayrılacak' dedi. Bu kararı alan da Neslihan Atagül” dedi.

Bunun üzerine Neslihan Atagül Kadir Doğulu ile katıldığı söyleşide Neslihan Atagül, ‘’Kadir atamla anamdam babamdan daha yakın. Sorulan sorulara çıkan haberler yerine neden buna inanmıyorsunuz” dedi. Kadir Doğulu da bu haberleri yalanlayarak "Neslihan beni bunun için boşamaz" açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading