Yandex Metrica

Sitede Ara

Uraz Kaygılaroğlu ve Yasemin Kay Allen aşk mı yaşıyorlar, sevgili mi oldular? Aşk dedikoduları doğru mu?

Uraz Kaygılaroğlu ve Yasemin Kay Allen aşk mı yaşıyorlar, sevgili mi oldular? Aşk dedikoduları doğru mu?

Magazin gündemi yeni aşk dedikodusuyla hareketlendi. Uraz Kaygılaroğlu ve Yasemin Kay Allen’in arasındaki aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İkilinin henüz açıklama yapmaması iddiaları doğrular gibi… Genç çiftin 2 aydır ilişki yaşadığı öğrenildi.

Magazin

23.01.2024, 20:20

Magazin gündemi yeni bir aşk dedikodusuyla gündemde. Uraz Kaygılaroğlu ve Yasemin Kay Allen aşk mı yaşıyor, sevgili mi? İkili arasında yaşanan ilişki iddiaları doğru mu?

Söylemezsem Olmaz programında yer alan habere göre genç oyuncu Yasemin Kay Allen ile oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk yaşadığı ve sevgili olduğu öne sürüldü.

İkili arasında yaşanan aşk iddiası ise kulislerde konuşulmaya başlandı. İkilinin yaklaşık 2 aydır flört ettiği ve ciddi bir ilişkiye adım attıkları söylentiler var.

Ayrıca ikili Rumeli Hisarı'nda baş başa kahvaltı ederken görüntülendi.Selvi boylu sarı saçlı oyuncu Yasemin Kay Allen, Uraz Kaygılaroğlu'nu sosyal medya hesabından takibe alması iddiaları daha güçlendirdi. Ancak Uraz Kaygılaroğlu Allen'i sosyal medyadan henüz takip etmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading