Yandex Metrica

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü

Ailesi için kariyerinden vazgeçen bir kadının hikayesinin anlatıldığı Bahar dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Rol aldığı önceki projelerde sempatik tavırlarıyla bilinen Demet Evgar'ın başrolde oynadığı dizi, kadınların ne kadar güçlü olduğunu herkese hatırlatıyor. Hem güldüren hem duygulandıran repliklerle dolu Bahar'ın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. 

Yaşam

01.05.2024, 05:33

Türkiye, özellikle de kadınlar 13 Şubat 2024'te yayınlanmaya başlayan Bahar dizisi ile adeta bir uyanış yaşamaya başladı. 

Dizi o kadar sevildi ki kısa sürede Salı akşamları kimsenin evinden dışarı adım atamamasına sebep oldu. 

Başrolünde usta oyuncu Demet Evgar'ın yer aldığı dizi gerek konusu gerek ise oyuncularının doğallığı bakımından kısa sürede gönüllere taht kurdu.

Sabancılar'ın gelini mi oluyor? Hande Erçel, Hakan Sabancı ile birlikte aile davetlerine katılmaya başladı! Sabancılar'ın gelini mi oluyor? Hande Erçel, Hakan Sabancı ile birlikte... Haberi Görüntüle

Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerine cevap verdi: Adı geçen hanımefendi ile... Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu... Haberi Görüntüle

BİR KADIN BİR ERKEK'İN  ZEYNEP'İ

Özellikle Beyza’nın Kadınları filmiyle tanıdığımız ancak kariyeri Emre Karayel ile birlikte oynadığı Bir Kadın Bir Erkek dizisiyle zirveye çıkan Demet Evgar, Bahar dizisindeki başrol oyunculuğu ile adeta büyülüyor. 

Büyük hayallerle tıp fakültesi okuyan ancak sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar'ın hayatını anlatan dizi aslında bir kadının yeniden doğuşunu konu ediniyor. 

Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Kırmızı aşkıyla bilinen Merve Boluğur tanınmaz hale geldi! Günlük hayatımda... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ AİLESİNE ADADI AMA...

Dizinin, günümüz kadınlarının "kariyer mi aile mi?" ikilemi arasında kaldığı bir dönemde yayınlanması aslında dillendirilemeyen bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. 

Kendi dışında herkes için çabalayan, bu uğurda benliğini bile unutan kadınların ne yazık ki en yakınındaki eşi tarafından bile vefa ile karşılanmaması izleyen herkesin içini yakan bir gerçek.

Kışın en sert dönemlerinde başlayan dizi, tam da içinde bulunduğumuz bahar aylarında, doktor Bahar'ın da uyanmasıyla daha da heyecanlı bir hal aldı. 

"Eşim aldatabilir" diyen Kibariye tepkilerin odağında! Sosyal medya yıkılıyor Haberi Görüntüle

NERDEN BAKSAN İHANET

Bahar, ani bir hastalık sonucu karaciğer nakline ihtiyaç duyar. 

Çevresinde tek uyumlu karaciğer eşi Timur'a aittir. 

Ancak eşi, annesinin de ısrarlarıyla donör olmayı kabul etmez. 

İşte bu olay yıllarca evi ve ailesi için saçını süpürge eden Bahar'ın gözlerinin açılmasına zemin hazırlar.

Üstelik eşi, kendisini aynı hastanede çalıştığı doktor Rengin ile aldatıyordur. 

İhanetten haberi olmayan Bahar yeniden doktorluk sınavlarına hazırlanmaya başlar ve eşinin cerrah olduğu hastaneye staja başlar. 

Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Haberi Görüntüle

HEPİMİZ ONU "TÜMÖR" DİYE ANIYORUZ

Demet Evgar'ın dizideki eşini canlandıran isim Timur diye bildiğimiz, hatta Bahar'ın dil sürçmesi sebebiyle artık herkesin "Tümör" lakabıyla andığı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak.

Evgar'ı yıllarca Emre Karayel ile partner olarak izleyen seyirciler ilk bölümde Mehmet Yılmaz Ak'ı yadırgasa da kısa sürede birbirine yakışan bir rol arkadaşı oldukları konusunda çoğu kişi artık hemfikir.

Bahar, sempatik tavırlarıyla kısa sürede kendisini sevdiren Timur karakterini canlandıran Ak'ın rol aldığı ilk dizi değil.

Oyuncu daha önce İçerde, Çukur, Ramo, Dudullu Postası, Hakan: Muhafız, Halka, Kurşun ve Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinde rol aldı.

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

HATİCE ASLAN, FÜSUN DEMİREL, BUĞRA GÜLSOY...

Güney Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlanan Bahar'da birçok usta isim rol alıyor. Hatice Aslan’ın canlandırdığı kayınvalide rolündeki Nevra herkesi sinir krizine sokabilen bir yapıya sahip. 

Timur'un sevgilisi rolündeki Ecem Özkaya yani Rengin'den bahsetmiyoruz bile. 

Bahar'ın ayağını kaydırmak için elinden geleni yapsa da entrikalar hep elinde patlıyor.

Dizide bugüne kadar 80’in üzerinde projede yer alan deneyimli oyuncu Füsun Demirel de Bahar'ın annesi rolünde. 

Bahar dizisinin tartışmasız en sempatik ve yüz güldüren karakteri ise Doktor Evren. 

Buğra Gülsoy canlandırdığı karakterle ekranda uzun zamandır aranan sıcaklığı izleyiciye doğrudan aktarıyor. 

Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Haberi Görüntüle

NİCE BAHARLARA...

Güçsüz, erkek parası yiyen, aileden zengin veya şiddete uğrayan kadınların yer aldığı çoğu günümüz dizine inat Bahar, psikolojik şiddet ve baskı gören bir kadının isteyip de başaramayacağı hiçbir şey olmadığını adeta haykırıyor. 

Öyle ki bu haykırış dizi başladığı an ekrana kilitlenen milyonlarda çok güçlü şekilde yankı buldu. 

Küllerinden doğmak için fırsat kollayan çoğu kadın Bahar ile birlikte bu gücü kendinde bulmaya başladı bile.

Dizi her salı 20:00'de Show Tv'de yayınlanıyor.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading