Yandex Metrica

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama!

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama!

Türk sinema tarihinin en sevilen yıldızlarından olan Yeşilçam'ın ünlü artistlerinden 75 yaşındaki Kadir İnanır geçirdiği beyin kanaması sonrasında sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin ise yi gittiği öğrenildi.

Yaşam

27.04.2024, 04:34

Türkiye'nin sevilen Yeşiçam artistlerinden olan 75 yaşındaki ünlü oyuncu Kadir İnanır, 24 Mart günü beyin kanaması geçirerek Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

FİZİK TEDAVİYE BAŞLADI

Acil ameliyata alınan ünlü oyuncu tedbiren entübe edilmiş, sonrasında ise Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde fizik tedaviye başlamıştı. 

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek duyurdu! Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek... Haberi Görüntüle

KADİR İNANIR HAKKINDA AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu hakkında ise Julide Kural açıklama yaptı. İnanır'ın hastanede olduğunu belirterek, “Olumsuz bir şey yok. Tabii ki kısa süreli bir tedavi süreci değil. Emin ellerde. Ayrıca kendisi de son derece kararlı. Fizik tedavi sürecinde her insan gibi o da zorlanıyor ama bunu atlatacak. Şu an için bütün tedavilerini hastanede almasından yanayız. Bu süreç ne kadar sürecek, bilemiyorum. Birkaç güne genel bir açıklama yapacağım ama tedavi olumlu ve gayet iyiye gidiyor.” dedi.

Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını itiraf etti! Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını... Haberi Görüntüle

VÜCUDUNUN SAĞ TARAFINDA PROBLEM OLUŞTU

Ayrıca Kadir İnanır'ın sağ kolunda sorun olduğu ancak yüzünde ise herhangi bir problem olmadığı öğrenilirken, ünlü oyuncunun haftaya hastaneye ziyaretçi kabul edileceği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading