Yandex Metrica

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar!

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar!

Adana'da cezaevinden firar eden, kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Sinan Ö., dolandırıcılık suçundan aranan abisi Muhammet Ö. ile birlikte emniyet görevlilerinin çiftlik evine düzenlediği baskın ile kıskıvrak yakalandılar.  

Gündem

07.05.2024, 12:00

Adana'da cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan 'Uyuşturucu madde ticareti'nden kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Sinan Ö., dolandırıcılık suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö, kuzeni Serhat Ö ve çiftlik evinin sahibi Mehmet G ile birlikte düzenlenen operasyon ile kıskıvrak yakalandı.

Düzenlenen operasyonda, Kalaşnikof piyade tüfeği, ruhsatsız 4 tabanca ve 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler, silahların 'Hasımlarından' korunmak için bulundurduklarını ifade etti.

Threads neden açılmıyor, yasaklandı mı? Threads Türkiye'de neden kapatıldı, ne zaman açılacak? Threads neden açılmıyor, yasaklandı mı? Threads Türkiye'de neden kapatıldı, ne... Haberi Görüntüle

OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Çiftlik evinde yapılan aramada, giysi dolabının içerisine saklanan Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 sarjör ve 86 mermi, ruhsatsız 4 tabanca, 2 pompalı tüfek ve bu silahlara ait 169 fişek ele geçirildi.

Bu silahlara ek olarak çelik yelek, hassas terazi, 12 uyuşturucu hap ve 6,8 gram esrar yakalandı.

İsrail bir kez daha göçe zorladı: 450 bin Gazzeli yeniden yerinden edildi İsrail bir kez daha göçe zorladı: 450 bin Gazzeli yeniden... Haberi Görüntüle

''SİLAH VE ÇELİK YELEK BANA AİT''

Sinan Ö. ifadesinde, "Yaklaşık 1 ay önce cezaevinden firar ettim. Saklanmak için de kuzenim Serhat'ın yanına geldim. Aramada bulunan silah, çelik yelek ve uyuşturucu bana ait. Silahları, kendimi hasımlarımdan korumak için bulunduruyordum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading