Yandex Metrica

Tokat'ta patlama: 5'i jandarma 7 kişi yaralandı

Tokat'ta patlama: 5'i jandarma 7 kişi yaralandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinde patlama meydana geldi. Patlamada 5'i jandarma personeli olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Gündem

20.05.2024, 21:27

Tokat'ın Erbaa ilçesinin Karakaya beldesi Hürmüzlü Mahallesi'nde bulunan bir bağ evine jandarma birlikleri sevk edildi. Yüksek ses yaptıkları ve çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle bağ evine sevk edilen jandarma ekipleri bağ evine girdiklerinde sebebi henüz belirlenemeyen nedenle patlama yaşandı.

İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları çok hareketli İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları... Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Meydan agelen patlamada 5'i jandarma personeli olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerşne gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Patlamanın yaşandığı evde incelemeler sürüyor. 

Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Crowdstrike nedir? Microsoft neden çöktü? Türkiye'de hangi sektörlerde işlemler durdu? Haberi Görüntüle

TOKAT VALİSİ HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Patlamayla ilgili açıklama yapan Tokat Valisi Nuan Hatipoğlu, olayla ilgili 2 kişinin gözlarına alındığını bildirdi.

Yaralananlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Hatipoğlu, ilk bulguların aileler arası husumeti işaret ettiğini belirtti. 

Numan Hatipoğlu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada bir vatandaşın jandarmayı aradığını ve bahçesinde kendisine ait olmayan bir sandığın bulunduğunu haber verdiğini söyledi. Jandarmanın kontrole geldiği sırada patlama meydana geldiğini ifade eden Hatipoğlu, "Patlamada 5 jandarma yaralandı. 3 yaralı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesinde, 2 sivil Tokat Devlet Hastanesinde, 2 jandarma personeli de Erbaa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili şüpheli bir kişi ile yanındaki bir başka kişi, Samsun Emniyet Müdürlüğünce yakalandı. Gerekli araştırmaların sonucunda detaylı açıklama yapılacak."

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı da bir açıklama yaptı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada ekiplerin içinde piknik tüpü olan bir sandığı açmaya çalışırken patlama meydana geldiğini ve patlama sonucunda 5 jandarma personeli ile 2 vatandaşın yaralandığı bildirildi. Yaralananların sağlık durumuna ilişkin bilgi verilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Askerlerimizden birinin iki bacağında, bir sivil ve bir askerin tek bacağında nitelikli yaralanma, uzuv kaybı meydana gelmiştir. Diğer askerlerin ve vatandaşların yaralanmaları hayati nitelik arz etmeyen yaralanma mahiyetindedir. Nöbetçi savcımız olay yerine intikal etmiş olup, olay tüm yönleriyle incelenmek üzere gerekli tahkikat başlatılmıştır."

Habere Tepki Ver

1

1

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading