Yandex Metrica

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı!

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı!

İşte Benim Stilim programıyla ünlenen 28 yaşındakü ünlü fenomen Yağmur Taktaş, 3 Nisan günü Amerika'da ölü bulunmuş ve cenazesi Adana'da toprağa verilmişti. Ünlü fenomenin ölümüne ilkişkin detayların öğrenilmesi için bugün mezarı açıldı.

Yaşam

16.05.2024, 08:12

Türkiye'nin ünlü moda programıyla ünlenen İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ve sonrasında Amerika'ya taşınan 28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş 3 Nisna günü Amerika'da ölü bulunmuştu.

Amerika'da yapılan otopsi sonrasında cenazesi Adana Kabasakal Mezarlığı'na defnedilmiş aile ise olayın aydınaltılması için avukatları ile mahkemeye başvurmuştu.

11 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SÖZLERİ KAN DONDURMUŞTU

Taktaş'ın ölmeden önce annesiyle görüşmüş 'Türkiye'ye benim ölüm gelir' sözleri ise şaşkınlık yaratmıştı.

Ünlü fenomen Taktaş'ın ise sevgilisi A.C.F tarafından öldürüldüğü iddia edilmiş öncesinde ise şiddete maruz kalarak dalağının alındığı öğrenilmişti. 

Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları Hande Erçel annesini andı, Nurgül Yeşilçay oğluyla video çekti! İşte... Haberi Görüntüle

MEZARI BUGÜN AÇILDI

Takraş'ın ölümüne ilişkin ise geçtiğimiz günlerde avukatı Fetih Öksüz açıklama yaparak soruşturma başlattıklarını mezarının açılması için talimat verildiğini açıklamıştı.

Ölüm nedeninini mezarı açıldıktan sonra yapılan otopsi ile belirlencek olan Taktaş'ın mesajlaşmaları da ortaya çıkmıştı.

Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında rüzgar gibi esti! Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında... Haberi Görüntüle

ŞİDDETE MARUZ KALDI

Taktaş'ın mesajlaşmalarında sevgilisinden şiddet gördüğünü, Türkiye'ye gelmek istediğini ancak parasının sevgilisi tarafından elinden alındığını yazmıştı.

Ünlü fenomenin teyze ise Taktaş'ın ölümüne ilişkin kan donduran detayları bir bir anlattı.

12 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 12 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SAÇLARINI VE KAŞLARINI KAZITTI

Yağmur Taktaş'ın teyzesi,  "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız. Sevgilisi, kıskançlığından güzel görünmesin diye saçlarının ön kısmını ve kaşlarını bile kazıyordu”  açıklamsında bulunmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading