Yandex Metrica

Sokak ortasında kızını dövdü! Müdahale edenlere 'alın sizin olsun'dedi! Vizdansızlığın kitabını yazan anne pes dedirtti!

Sokak ortasında kızını dövdü! Müdahale edenlere 'alın sizin olsun'dedi! Vizdansızlığın kitabını yazan anne pes dedirtti!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir kadın alışveriş merkeszinden çıktığı esnada 10 yaşındaki küçük kızına şiddet uyguladı. Vatandaşlar ise kadına müdahale edince sinirlendi ve 'bebek değil 10 yaşında, alın sizin olsun' diyerek çocuğunu hiç tanımadığı insanalra vermeye kalktı.

Yaşam

17.05.2024, 18:42

İstanbul'da vizdansız bir annenin yaptıkları pes dedirtti. Küçükçekmece Arakent Mahallesin'de bir AVM çıkışı bir kadın yolda 10 yaşındaki kızına şiddet uyguladı. 

Aşklarına bir şans daha veriler! Aytaç Şaşmaz'ın ünlü sevgilisine olan aşkı yeniden alevlendi! Aşklarına bir şans daha veriler! Aytaç Şaşmaz'ın ünlü sevgilisine olan... Haberi Görüntüle

SOKAK ORTASINDA KIZINI DÖVDÜ

Durumu gören çevredeki vatandaşlar ise anneye müdahale etti.

Anne vatandaşların müdahalesine sinirlendi ve "Bebek değil 10 yaşında." diyerek çevredeki vatandaşların müdahale etmesine kızdı.

17 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 17 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TEPKİ GÖSTERENLERE 'ALIN SİZİN OLSUN' DEDİ

Vatandaşlar ise "Önce git tedavi ol, kızı böyle köşeye sıkıştırma." dedi. Anne ise sinirlerine hakim olamayarak ''Alın sizin olsun'' diyerek uzaklaşmak istedi. 

Küçük kız ağlamaya başlayınca kadın geri döndü ve vatandaşların tepkisi üzerine bölgeden uzaklaştı. 

Çevredeki vatandaşlar o anları kameraya alırken olay karakolda bitti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading