Yandex Metrica

Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat'ın tahliyesine ilişkin savcılık kararı açıklandı!

Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat'ın tahliyesine ilişkin savcılık kararı açıklandı!

Ünlü sosyal medya fenomeni olan sonrasında hakkında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarından dolayı Marmara Cezaevine gönderilen Dilan Polat intihar girişiminde bulunmuştu. Savcılık Polat'ın tahliyesine ilişkin kararını açıkladı.

Yaşam

17.05.2024, 17:40

Ünlü sosyal medya fenomeni olan ve birçok güzellik merkezi bulunan Dilan Polat ve Engin Polat hakalrında vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlarından cezaevine gönderilmiş, 6 aydan fazladır ise cezaevinde tutuluyorlardı.

Merve Boluğur anne olmak istediğini söyledi; paylaşımına beğeni yağdı Merve Boluğur anne olmak istediğini söyledi; paylaşımına beğeni yağdı Haberi Görüntüle

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen Dilan Polat, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda sağlık sorunları yaşadığı, kendini kesici aletle yaraladığı öğrenilmişti.

Sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı bu nedenle tahliye edilmesi talebinde bulunuldu.

Örgütün 'gizli kasası' Candan kardeşler! Aklamak için hesaplarına gönderilen paranın miktarı açıklandı! Örgütün 'gizli kasası' Candan kardeşler! Aklamak için hesaplarına gönderilen paranın... Haberi Görüntüle

SAVCILIK KARARINI VERDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu avukatın gerekçelerinin incelenmesini ve uzmanlarca değerlendirilmesini istedi. 

Savcılık ise Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilemsine karar verdiği, tutukluluk halindeyken cezaevinde bulunmasının sağlık durumu nedeniyle tehlikeli olduğu cezaevinde ise tıbbi açıdan yeterlii şartların sağlanamaması nedeniyle sakıncalı olduğunu rapor etti.

Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat namaz kılsaydınız Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat... Haberi Görüntüle

UZMAN RAPORU İSTENDİ

Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek uzmanlarca rapor alınması talep edildi. 

Survivor All Star adaya veda eden isim belli oldu! Elenen yarışmacının arkasından herkes gözyaşlarına boğuldu! Survivor All Star adaya veda eden isim belli oldu! Elenen... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu koğuşunda "Ölmek istiyorum" diye bağırarak kendini kesmeye çalıştığı öğrenildi. Ünlü fenomenin cezaevindeki görevliler tarafından hastaneye kaldırıldığı kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildiği öğrenilmişti. Ünlü fenomenin hastanede yapılan muayenesinin ardından psikolojik tedavi altındığı sonrasında ise takrar cezaevine gönderildiği öğrenilmişti. Avukatları ise Polat'ın cezaevinden çıkartılması için savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenilmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading