Yandex Metrica
Reklam Görseli

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı!

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık şebeksine üye olmaktan Maramra Cezaevi'nde tutuklu bulunuyorsu. Ünlü fenomonenin hapishanede 'anoreksiyo nervoza'ya yakalandıktan sonra mahkeme tahliye kararı verdi. Tahliye edilen ünlü fenomen tahliyesinin ardından gazetecileri görünce sinir krizi geçirdi.

Yaşam

30.04.2024, 09:59

Candan kardeşler olarak bilinen ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin, dolandırıcılık şebekesine bağlı olarak ucuz arabaları satmak için müşteri buldukları ve milyonlarca vurgun yaptıkları öğrenilmişti.

Barış Arduç'un Gupse Özay sorusuna verdiği yanıt mest etti! Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuya iltifat yağdırdı! Barış Arduç'un Gupse Özay sorusuna verdiği yanıt mest etti! Sosyal... Haberi Görüntüle

AÇLIK GREVİYLE HASTALIĞA YAKALANDI

Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'nde kalan Nihal Candan'ın ise tutukluluğunu protesto edip açlık grevi yaptığı ve 37 kiloya düşerek 'anoreksiya nervoza' teşhisi konuldğu öğrenilmişti.

Candan'ın avukatı Kasım Ergün ise, cezaevine muayene edilmesinin imkansız olduğunu ve tedavi için ünlü fenomenin tahliye edilmesi için başvuruda bulunduklarını belirtmişti.

Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek hayranını affetmedi! Sahte çanta yorumu fenomen Ezgi Fındık'ı sinirlendirdi! İtibarım zedelendi diyerek... Haberi Görüntüle

MAHKEME TAHLİYE KARARI VERDİ

26 Nisan 2024 tarihinde ise mahkeme doktor raporlarını inceleyerek Nihal Candan'ın tahliyesine karar verdi.

"Eşim aldatabilir" diyen Kibariye tepkilerin odağında! Sosyal medya yıkılıyor Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDEN ÇIKARKEN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

27 Nisan tarihinde cezaevinden çıkarılan ünlü fenomen ise Marmara Cezaevi'nden ayırlıken kendi imkanlarıyla evinin yolunu tuttu.

Ünlü fenomen eve giderken gazetecileri görünce sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading