Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray'dan kötü haber!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray'dan kötü haber!

Türk sinemasının sevilen isimlerinen olan Selvi Boylum Al Yazamlım'ın 'Asiyesi' 78 yaşındaki Türkan Şoray'ın ileri derece zattüre nedeniyle iki hafta boyunca karantina altında kalacağı öğrenildi. 

Yaşam

11.05.2024, 10:42

Güzelliğiyle baş döndüren Türk Sinema tarihinin en gözde isimlerinden olan 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray Sultan, Devlerin Aşkı, Vesikalık Yaarim, Kara Gözlüm, Dila Hanım gibi filmlerde rol almış ve adından çokca söz ettirmiş başarmıştı. 

Türkiye'nin en gözde sanatçılarından olan 78 yaşındaki ünlü oyuncudan ise üzücü bir haber geldi.

Programda söylediği sözler kendini ele verdi! İrem Derici sevgilisi tarafından terk edildi! Programda söylediği sözler kendini ele verdi! İrem Derici sevgilisi tarafından... Haberi Görüntüle

İLERİ DERECE ZATTÜREYE YAKALANDI

'Türkan Şoray Kuralları' olarak nam salmış 78 yaşındaki ünlü oyuncu Şoray'ın 30 Nisan'da zattüre olduğu, öğrenildi.

Ünlü oyuncuya ise doktorların seyehat etmesine müsade etmediği, öğrenildi.

O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an meselesi O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an... Haberi Görüntüle

İKİ HAFTA KARANTİNA DA KALACAK

Doktorların, ''Değil seyahat etmek, evinin bahçesinde bile yürüme" dediği öğrenilirken hastalığının ağır olduğu bilgisi verildi. 

Doktor kontrolünden geçen ünlü sanatçının hastalığının ilk günlerinden daha iyi bir halde olduğu ancak, durumunun hala riskli olduğunu bu nedenle de iki hafta boyunca evden çıkmaması gerektiği öğrenildi. 

Yorulması dahi yasak olan ünlü oyuncunun doktorların dediklerine dikkat etmeleri halinde iki hafta sonunda sağlığına kavuşabilecek.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading