Yandex Metrica

Programda söylediği sözler kendini ele verdi! İrem Derici sevgilisi tarafından terk edildi!

Programda söylediği sözler kendini ele verdi! İrem Derici sevgilisi tarafından terk edildi!

Ünlü popçu İrem Derici geçtiğimiz Eylül ayında Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yolları ayırmış, sonrasında ise ünlü yönetmen Gökhan Fırat ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak İrem Derici, Hülya Avşar'ın programında söylediği sözler sonrası sevgilisi tarafından terk edildiği öğrenildi. 

Yaşam

08.05.2024, 09:40

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yerini alan, Yaz Gülü, Kalbimin Tek Sahibi, Alev Alev, Kaçın Kurası, Değmezsin Ağlamaya, Zorun Ne Sevgilim gibi şarkıları seslendiren 37 yaşındaki İrem Derici, geçtiğimiz yıl Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Okulunu 8 yılda anca bitirdi! Ünlü sunucu mezun olabilmek için mahkemeye başvurduğunu açıkladı! Okulunu 8 yılda anca bitirdi! Ünlü sunucu mezun olabilmek için... Haberi Görüntüle

PROGRAMDAKİ SÖZLERİ AYRILIK GETİRDİ

Ancak çiftin ilişkileri bitmiş sonrasında ise Derici, yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ünlü şarkıcı Derici geçtiğmiz günlerde Hülya Avşar'ın katıldığı youtube programında özel hayatı ve aşk ilişkileri üzerine konuştu. 

Ünlü şarkıcı Derici, ''Bende tahammül yok. En uzun ilişkim bir buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım, mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım. Onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor.'' dedi.

Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma nedenini tüm gerçekleriyle itiraf etti! Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma... Haberi Görüntüle

'ERKEK İÇİN ASLA KENDİMİ ÜZMEM'

Aşkımdan gebersemde devam ederim diyen Derici ise, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek arkadaş için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem. Duyguya vaktim olmadığını düşünüyorum. Hastalıktan sonra hırslarımı azaltmıştım. Şimdi daha çok hırslıyım. Bir şarkım çıkıyor tutmuyor, evde kuduruyorum.'' dedi.

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? Çalındı mı? Ruhi Çenet'in YouTube kanalı neden kapalı? Çalındı mı? Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİ İLE AYRILDIĞI ÖĞRENİLDİ

İrem Derici'nin programdaki söylediği sözler üzerine yedi aydır bilrikte olduğu yönetmen sevgilisi Gökhan Fırat ile yolları ayırdığı öğrenildi.

'Kavgacı Mehtap diye adım çıktı' dedi! Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy hakkında söyledikleri olay yarattı! 'Kavgacı Mehtap diye adım çıktı' dedi! Yıldız Tilbe ve Bülent... Haberi Görüntüle

GÖNDERMELİ PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Derici, 'bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem' diyen Derici, ''Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben!'' dedi.

O sözler üzerine çiftin birbirilerini takipten çıakardığıve fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading