Yandex Metrica

Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma nedenini tüm gerçekleriyle itiraf etti!

Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma nedenini tüm gerçekleriyle itiraf etti!

Ünlü türkücü Nihat Doğan aradığı aşkı İranlı hayranında bulmuş 2022 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin bir oğulları olmasından sonra kıskançlık krizleri artmış ve Arzu Doğan'ın eşinden boşanmak istediği önreilmişti. Arzu Doğan ise boşanma nedenlerini sosyal medya hesabından duyurdu.  

Yaşam

10.05.2024, 05:32

Türkiye'nin sevilen türkücülerinden olan ve Survivor'a katılarak büyük ses getirmeyi başaran 48 yaşındaki Nihat Doğan, 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan ile dünyaevine girmiş evliliklerinden hemen sonra ise oğulları Badıkan dünyaya gelmişti. 

Olanlara daha fazla dayanamadı! Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan boşanıyor! İşte boşanma sebepleri... Olanlara daha fazla dayanamadı! Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan... Haberi Görüntüle

KISKANÇLIK KRİZİ BOŞANMAYA SÜRÜKLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ve Arzu Doğan arasında çıkan bir habere göre ise ünlü çiftin boşanma kararı aldıkları öğrenilmişti. 

Çiftin boşanma kararının Arzu Doğan'ın kıskançlık krizi nedenine bağlı olduğu iddia edilirken Nihat Doğan'ın evin tapusunu eşine verdiği öğrenilmişti.

Acil ameliyata alınmıştı! Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in sağlık durumunu açıkladı: Hiçbir şeyin önemi yok... Acil ameliyata alınmıştı! Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in sağlık durumunu... Haberi Görüntüle

ARZU DOĞAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ancak Arzu Doğan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Doğan, ayırlık haberlerine ilişkin sessizliğini bozarak ilk açıklamayı yaptı.

Kedinizin kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? İşte küçük dostunuzun yaşını hesaplamanın formülü Kedinizin kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? İşte küçük dostunuzun yaşını... Haberi Görüntüle

'ARAMIZDAKİ HİKAYE SONLANDI'

Sosyal medya platformu instagram üzerinden yapılan paylaşımda Arzu Doğan, ''Takipçilerimden çıkan haber hakkında mesajlar geliyor. Evet, doğru; Nihat Doğan ile boşanıyoruz. Nedenini açıklamak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading