Yandex Metrica

Yarışmacılara ilk kez böyle davrandı! Acun Ilıcalı Nagihan'ın davranışlarından sonra sinirlerine hakim olamadı!

Yarışmacılara ilk kez böyle davrandı! Acun Ilıcalı Nagihan'ın davranışlarından sonra sinirlerine hakim olamadı!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star'da üst üste sakatlık geçiren Nagihan Karadere yarışmalarda oynayamayınca Acun Ilıcalı Nagihan hakkında karar veridi. Ortalık bir anda karışınca Nagihan itiraz etti. 

Yaşam

21.05.2024, 08:47

Uzun yıllardır Türk televizon dünyasında ekranlarda yerini alan sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını satın almasıyla uzun yıllardır yayınalna Survivor, bu yıl All Star kadrosuyla izleyiciye sunuldu.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceyaln'ın sunumuyla hazılranna Survivor All Star 2024 yılında bu yıl üst üste sakatlıklar yarışmacıları zorlamaya devam ediyor. 

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle... Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIMIN OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyununda mavi takım, kırımızı takımı 12-7 yendi. Dokunulmazlık oyunu sonraında pizza ödülünün tadına varan mavi takım karnını doyurduktan sonra mutlulukları herkesi sevindirdi. 

İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini anlattı! İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini... Haberi Görüntüle

ACUN NAGİHAN'I ADADAN GÖNDERMEK İSTEDİ

Acun Ilıcalı ada koneyini topladıktan sonra Nagihan Karadere'nin de düelloda yarışamayacağını ve adadan veda edeceğini duyurdu. Ancak Acun Ilıcalı'nın bu kararına ise Nagihan itiraz ederek sert çıkıştı. 

Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki o kurala uymadı! Davetlilerden tepki aldı! Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki... Haberi Görüntüle

HAFTANIN EN KÖTÜ YARIŞMACISI OLDU

Nagihan yarışmada kalmak istediğini belirterek, Acun Ilıcalı'yı ikna etti. Ancak Nagihan bu haftanın en kötü performansını sergilediği için 3. eleme adayı oldu.

Hilmi Cem'de son eleme adayı olurken, ilk turda Nagihan ve Hilmi Cem, Özgür ile Merve rakip olarak yarışacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading