Yandex Metrica

Sitede Ara

Acil ameliyata alınmıştı! Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in sağlık durumunu açıkladı: Hiçbir şeyin önemi yok...

Acil ameliyata alınmıştı! Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in sağlık durumunu açıkladı: Hiçbir şeyin önemi yok...

Aynalı Tahir dizisiyle adından çokca söz ettirmeyi başaran 54 yaşındaki ünlü oyuncu Saruhan Hünel kalbinden rahatsızlanmış acil ameliayata alnımıştı. Ünlü oyuncunun kız kardeşi ünlü sunucu Aslı Hünel ise abisi hakkında sevenlerine bilgi verdi.

Yaşam

19.05.2024, 17:34

Kaybolan Yıllar, Araf Zamanı, Aynalı Tahir, Karagül, Kuruluş Osman gibi dizilerde oynayan 54 yaşındaki başarılı oynuncu geçtiğimiz gün kalbinden rahatsızlanmış  ve acil olarak Sultangazi Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınmıştı. 

Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile ünlü Filipinlerin mistik adası: Siquijor! Büyücülük, şeytan çıkarma, doğaüstü tedavileri ile... Haberi Görüntüle

ACİL AMELİYATA ALINMIŞTI

Ünlü oyununun ameiyata girmesinden sonra Gelin Evi Programını sunan kız kardeşi Aslıhan Hünel ise bir açıklama yaparak, "Canım ağabeyim Saruhan Hünel, bir süredir kalple ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı. Sevenlerimiz dua ederse mutlu oluruz. Yer gök dua, iyi olacaksın Allah'ın izniyle" demişti. 

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Usta tiyatrocudan komedyenlere ağır eleştiri: Metrekareye 5 komedyen düşüyor... Usta tiyatrocudan komedyenlere ağır eleştiri: Metrekareye 5 komedyen düşüyor... Haberi Görüntüle

SARUHAN HÜNEL'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ünlü sunucu Aslıhan Hünel ise bir kez daha sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Ağabeyim Saruhan Hünel, Allah'a şükür başarılı geçen operasyon sonrasında durumu gayet iyi. Arayan soran, mesaj yazan herkese çok teşekkür ediyoruz. Dualarınız ve güzel dilekleriniz şifa oldu. Çok teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu sonrasında ise "Hiçbir şeyin önemi yok şu hayatta. Sağlık olsun. Bir de gönül dolusu huzur, gerisi yalan dünya..." dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading